Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπάνια έξοδος για διάσημο ζευγάρι! Ποιοι είναι;

Που τους πετύχαμε;

24 Απριλίου 2019 21:34
Σπάνια έξοδος για διάσημο ζευγάρι! Ποιοι είναι;

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου και τη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη! Το ζευγάρι βρέθηκε στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και στα βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Μάλιστα, πόζαραν στο φωτογραφικός φακό του Youweekly.gr αγκαλιασμένοι και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Συγκατοίκηση - βόμβα στην ελληνική showbiz! Αποφάσισαν επιτέλους να πάνε παρακάτω την σχέση τους

Χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά στην ελληνική showbiz! Μια συγκατοίκηση βόμβα αγαπημένου ζευγαριού ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά! Αποφάσισαν επιτέλους να πάνε παρακάτω την σχέση τους!

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις τρεις μήνες ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι δυο τους όχι μόνο είναι σίγουροι για τον έρωτάς τους, αλλά πρόσφατα πήραν και την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Συγκεκριμένα, σε ένα όμορφο σπίτι στα Πετράλωνα, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και των δύο.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία και ο σύντροφός της, πρωταθλητής του kickboxing, Γιώργος Γκροπάι.

Η ηθοποιός μένει στην Αθήνα, ενώ ο σύντροφός της μέχρι πρότινος ζούσε στον Βόλο. Αυτό άλλαξε όταν ο 20χρονος πρωταθλητής αποφάσισε να έχει ως βάση του την πρωτεύουσα, προκειμένου να είναι κοντά στην Τραϊάνα και να ταξιδεύει στη γενέτειρά του μόνο όταν έχει αγώνες. Η απόφαση για τη συγκατοίκηση ελήφθη από κοινού, με τον Γιώργο να έχει πλέον εγκατασταθεί στο σπίτι της Τραϊάνας.

Η σχέση τους οδεύει από το καλό στο καλύτερο κι όλα δείχνουν ότι η συμβίωση λειτουργεί θετικά και για τους δύο.

"Έχουμε παρενοχλήσει σ3ξουαλικά την Τραϊάνα Ανανία!" - Σκάνδαλο στην showbiz!

Αποκάλυψη βόμβα για το σοκαριστικό περιστατικό που έζησε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία! "Έχουμε παρενοχλήσει σ3ξουαλικά την Τραϊάνα Ανανία!"

Σε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο Youweekly.gr ήρθε στο φως όλο το παρασκήνιο!

Για «Μέλισσες» ξεκίνησαν, «Μύγες» κατέληξαν... Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νικόλας Ράπτης που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συνεργασία τους με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», περνάνε στην άλλη άκρη του γραφείου και απαντάνε σε καυτά ερωτήματα για τα οποία δεν έχουν μιλήσει ποτέ. Τους βλέπουν οι κοπέλες τους στην τηλεόραση; Ποια καλεσμένη τούς άρεσε περισσότερο σαν γυναίκα; Συζητάνε για γκόμενες με τον Γρηγόρη; Και, τελικά, σε πόσες ερωτήσεις μάς τρόλαραν;

Ποιος έχει τη μεγαλύτερη πέραση στο αντίθετο φύλο;

Θ.: Σε ποιο από όλα; (γέλια)

Ν.: Πραγματικά, έχεις δει τους άλλους δύο; Τι ερώτηση είναι αυτή...

Θανάση, υπήρχε καλεσμένος που δεν τον γνώριζες πριν έρθει στην εκπομπή;

Το 80% δεν το γνώριζα. Για το υπόλοιπο 20% αδιαφορώ.

Ο Νίκος Μουτσινάς τσαντίστηκε όντως στο γύρισμα;

Δεν ξέρω. Μπορείς να τον ρωτήσεις.

Κάνετε παρέα εκτός εκπομπής;

Θ.: Κάνουμε παρέα μόνο όταν θέλουμε να φάμε. Ο καθένας έχει δικό του τρόπο να διασκεδάζει...

Φ.: Εκτός εκπομπής είμαστε πληκτικοί και κανένας δεν γελάει με τα αστεία του άλλου. Όλοι γελάμε μόνο με τα δικά μας αστεία. Πίστεψέ με, είναι πολύ αμήχανο.

Ν.: Είμαστε σχεδόν κάθε μέρα μαζί άπειρες ώρες... Παρακαλάω να έρθει ο Αύγουστος, να πάμε διακοπές να μην τους ξαναδώ.

Αν βγείτε και οι τρεις μαζί σε ένα μπαρ, ποιος θα κάνει πρώτος καμάκι;

Τραϊάνα Ανανία: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον 20χρονο κούκλο σύντροφό της!

Θ.: Ο μπάρμαν (γέλια).

Φ.: Είμαστε εξίσου λιγούρια και οι τρεις. Γυμνοσάλιαγκες. Κάνουμε πεσίματα κυρίως μέσω Instagram. Για να φανταστείς, έχουμε παρενοχλήσει σεξουαλικά και οι τρεις την Τραϊάνα Ανανία. Ο ένας της έστειλε «καλημέρα τι κάνεις;», ο άλλος «καλησπέρα πώς είσαι;» και εγώ «πώς είμαστε σήμερα;». Έπαθε σοκ και την καταλαβαίνω.

Έχεις κάνει κάποια χοντρή φάρσα στους άλλους δύο; Αντίστοιχα σου έχουν κάνει;

Θ.: Όχι ρε, πας καλά; Θα υπάρξουν βιαιοπραγίες! Πραγματικά έχουμε σχέση αδερφών.

Ν.: Δεν μου αρέσουν οι φάρσες... Νομίζω ότι το ξέρουν και φοβούνται και οι δύο να με πειράξουν.

Φ.: Δεν χρειάστηκε, είναι οι ζωές μας από μόνες τους τόσο σουρεάλ. Πρέπει να καθίσεις μαζί μας μια μέρα και θα καταλάβεις γιατί δεν χρειάζεται να κάνουμε φάρσες ο ένας στον άλλον.

Αν σας πλησίαζε η γυναίκα των ονείρων σας και σας έλεγε ότι θέλει και τους τρεις ταυτόχρονα ή κανέναν, θα πηγαίνατε;

Θ.: Θα ξύπναγα.

Ν: Δεν χωράμε και οι τρεις σε ένα κρεβάτι, εκτός αν η φασούλα παιζόταν σε στρώμα τού επί κοντώ.

Φ.: Η ιδέα τού να βλέπω την Irina Shayk δίπλα στον τριχωτό πισινό του Ράπτη και απέναντι από τα βυζιά του Θανάση μοιάζει όνειρο ζωής. Ειλικρινά, ανώμαλοι είστε; Εδώ να σημειώσω ότι δεν λέμε μόνο για γκόμενες, τρίο και βυζιά. Έχουμε και βάθος σαν άνθρωποι και είμαστε και αισθηματίες.

Τραϊάνα Ανανία: Νομικές περιπέτειες για την ηθοποιό - «Θα σε σκίσω μωρή κ@ρι@λα»! Τι συνέβη;

Έξαλλη έγινε η Τραϊάνα Ανανία με μήνυμα που δέχτηκε στα social media, από γνωστό ποδοσφαιριστή που η ίδια δεν γνωρίζει προσωπικά.

Η ηθοποιός μάλιστα, κοινοποίησε το μήνυμα του κάτι που τον ενόχλησε και την απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά.

Η Τραϊάνα Ανανία ξέσπασε γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook στο οποίο έγραφε:

«Απ’ την αρχή! Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram. Ένας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα.. μου έστειλε «Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»... λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου... λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην.... η όλα μαζί τα προηγούμενα... Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα, διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.

Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε (εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά).... απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»... Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ... κοινοποίησα τη συνομιλία όπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν. Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος. Έχω ξεχειλίσει από όλα αυτά τα καθημερινά. Ίσα ίσα ένας λόγος παραπάνω περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα.... Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια, σεξιστικές απειλές, ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου.

Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες «Κοίτα τι μου έκανες», «θα σε σκίσω μωρή κ@ρι@λα», «αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@ να μη με λένε Βασίλη», «Θέλω να σε γ@μήσω μωρή πουτ@ν@» και διάφορα ξερατά με Καλησπέρες, Καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους, προβληματικούς. Στον δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα. Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί ... Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα. Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω έχω σιχαθεί.. κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας ,τραυματιζόμαστε δεν κολακευόμαστε.

ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ. Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας. Αν η μάνα σας, σας κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγει σα σκ@τά θεραπευτείτε please. Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα. Όχι άλλη σκ@τίλα please. ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνης ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ.
Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω. Όλοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα. Είναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο. Θέλω και ελπίζω στην εξέλιξη .Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία. Stay tuned

«Είναι και το φεγγάρι μου σήμερα 28η μέρα. Νέα αιματηρή γιορτή θα ξεπλύνει τα πάντα»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share