Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: Ραγίζει καρδιές με την συγκινητική της εξομολόγηση! - «Πιστεύω ότι ακόμη υπάρχουν ελπίδες για...»

Η εξομολόγηση που συγκινεί!

24 Απριλίου 2019 20:30
Μαρία Μπεκατώρου: Ραγίζει καρδιές με την συγκινητική της εξομολόγηση! - «Πιστεύω ότι ακόμη υπάρχουν ελπίδες για...»

Ραγίζει καρδιές με την εξομολόγηση της η παρουσιάστρια του Ant1, Μαρία Μπεκατώρου!

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν μπορεί να κάνει παιδάκι και εξομολογήθηκε πως πιστεύει ότι ακόμη υπάρχουν ελπίδες.

Είσαι πολλά χρόνια με τον άντρα σου. Έχεις πάρει στοιχεία από το χαρακτήρα του;

«Εννοείται. Ο Αντώνης δεν υπάρχει περίπτωση να κριτικάρει τους άλλους. Δεν θα σχολιάσει ποτέ ούτε την εμφάνιση ούτε τη συμπεριφορά τους.

Πλέον δεν το κάνω ούτε εγώ. Και το βασικότερο, με έβαλε στη διαδικασία να μην ασχολούμαι με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν».

Έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος σας;

«Όχι, πότε. Έχουμε περάσει περιόδους γκρίνιας και μουρμούρας, αλλά να τσακωθούμε και να μη μιλιόμαστε για μέρες, όχι».

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις παιδί;

«Όχι. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ κάτι τέτοιο, ίσως γιατί πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για να κάνω παιδί».

Πηγή: youweekly.gr

Μαρία Μπεκατώρου: Ένα μωρό για την παρουσιάστρια!

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει δημόσια για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί και εξήγησε πώς πήρε απόφαση να κάνει κάτι τέτοιο.

Είναι πολύ δύσκολο αν είσαι δημόσιο πρόσωπο να βγεις και να μιλήσεις για ένα τόσο «λεπτό» θέμα.

«Μίλησα για την προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί για να λυτρωθώ και να δώσω ένα μήνυμα και σε άλλες κοπέλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα. Υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν βάλει στις προσευχές τους. Είναι συγκινητικό. Αυτό που αντιμετωπίζω είναι κάτι μαγικό. Έρχονται με εικόνες, με έχουν βάλει στα τάματά τους. Κι αν δεν γίνει, συνεχίζουμε τη ζωή μας με έναν υπέροχο σύντροφο, αυτό είναι», ειχε δηλώσει η Μαρία Μπεκατώρου!

Η γλυκιά παρουσιάστρια αφέρθηκε επίσης στην εκπομπή που λάτρεψε αλλά και στην πιο δύσκολη στιγμή της τηλεοπτικά που όπως δήλωσε δεν θα ήθελε να ξανακάνει την πρωινή εκπομπή γιατί δεν της αρέσει να σχολιάζει και να κρίνει αλλά να κάνει μόνο ψυχαγωγία είναι η επιθυμία της.

Μαρία Μπεκατώρου: «Για να κάνω παιδί...»

Την απολαμβάνουμε για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν τόσο στο πολύ επιτυχημένο YFSF όσο και στο απογευματινό τηλεπαιχνίδι «Still Standing».

Η υπερταλαντούχα Μαρία Μπεκατώρου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα 25 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας αλλά για το κεφάλαιο «παιδί».

Τι γεύση σου έχουν αφήσει αυτά τα 25 χρόνια καριέρας;

«Όλες οι συνεργασίες μου, από το Τηλεάστυ μέχρι τον ΑΝΤ1, ήταν υπέροχες. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους που με αγαπούσαν και περνούσα ωραία. Είχα ελευθερία κινήσεων και λόγου, με αντιμετώπιζαν με σεβασμό, μου έδειχναν εμπιστοσύνη και με στήριζαν»! "Θέλουμε παιδί αλλά… τα πολλά φάρμακα…" Σοκάρει η Μαρία Μπεκατώρου!

Είσαι πολλά χρόνια με τον άντρα σου. Έχεις πάρει στοιχεία από το χαρακτήρα του;

«Εννοείται. Ο Αντώνης δεν υπάρχει περίπτωση να κριτικάρει τους άλλους. Δεν θα σχολιάσει ποτέ ούτε την εμφάνιση ούτε τη συμπεριφορά τους. Πλέον δεν το κάνω ούτε εγώ. Και το βασικότερο, με έβαλε στη διαδικασία να μην ασχολούμαι με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν»

Έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος σας;

«Όχι, πότε. Έχουμε περάσει περιόδους γκρίνιας και μουρμούρας, αλλά να τσακωθούμε και να μη μιλιόμαστε για μέρες, όχι»

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις παιδί;

«Όχι. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ κάτι τέτοιο, ίσως γιατί πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για να κάνω παιδί», εξομολογείται η όμορφη παρουσιάστρια στο περιοδικό Celebrity.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share