Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιανό! Τα "έσπασε" με Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη! (video)

Το σούπερ πάρτι!

24 Απριλίου 2019 14:22
Γενέθλια για τον Γιώργο Λιανό! Τα

Τα γενέθλια του είχε χτες ο Γιώργος Λιανός, και έκανε ένα σούπερ πάρτι μαζί με το ζεύγος Μπόμπα - Τανιμανίδη!

Μπορεί ο ίδιος να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Survivor, όμως ο ίδιος συνδύασε δουλειά και διασκέδαση.

Το πρωί της Τετάρτης, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια, τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό να τραγουδούν χωρίς σταματημό! Μάλιστα, η Χριστίνα συνόδευσε το εν λόγω βίντεο με την λεζάντα «Happy birthday»!

Δείτε το:

Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Στη πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε κάτσει ο παρουσιαστής και ηθοποιός Γιώργος Λιανός και μέσα σε όλα αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη...

Ποια ήταν η αφορμή για να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να αφήσει την όμορφη παρουσιάστρια;

«Ήταν το timing καλό. Εγώ όταν συνεργάστηκα με την ομάδα του Acun ήμουν σε μία πολύ δύσκολη επαγγελματικά φάση. Προσπαθώντας να θυμηθώ τις συζητήσεις που έκανα εκείνο τον καιρό, φεύγοντας από την Ελένη Μενεγάκη με όχι και τόσο καλές συνθήκες.

Είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Απλά υπήρχε μια διαδικασία ανανέωσης της όλης ομάδας. Δεν θα μπορούσε κάποιος να μου κόψει το συμβόλαιο, απλά ένιωσα ότι υπήρχε ένα κλίμα το οποίο δεν ήταν τόσο θετικό για μένα, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Δηλαδή, ή θα ήμουν στην εκπομπή και θα ήμουν αφανής ήρωας και δεν θα έκανα πολλά πράγματα, ή θα έπρεπε να παραμείνω και να κατσικωθώ στο συμβόλαιο και να πω “μάγκες, θα με πληρώνετε γι’ άλλο ένα χρόνο, δεν με νοιάζει τι κάνετε κλπ.”

Εγώ δεν ένιωθα καλά με το δεύτερο σενάριο. Επομένως όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχει γενικότερα μια αρνητική ενέργεια, το συζήτησα με την Ελένη κατευθείαν και το λύσαμε και έφυγα. Αλλά έφυγα μην έχοντας να κάνω κάτι άλλο», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share