Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Η τελευταία κοινή ανάρτηση που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη!

Χωριστοί δρόμοι έπειτα από 13 χρόνια...

24 Απριλίου 2019 12:37
Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Η τελευταία κοινή ανάρτηση που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τη Μεγάλη Τρίτη τον χωρισμό τους έπειτα από 13 χρόνια, με ανάρτησή τους στο αγαπημένο τους Instagram.

Όπως φαίνεται το ζευγάρι αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα στη σχέση του τον τελευταίο καιρό, τα οποία δεν είχαν γίνει ευρέως γνωστά, ωστόσο οι πιο κοντινοί άνθρωποι το είχαν καταλάβει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η τελευταία τους κοινή ανάρτηση στο Instagram ήταν στις 4 Απριλίου.

Όταν η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει μια φωτογραφία όπου φαίνεται η ίδια και ο σύντροφός της, του οποίου το πρόσωπο καλύπτεται. Από την πλευρά του ο Μαραντίνης είχε ποστάρει τελευταία φορά κάτι με τη Σίσσυ Χρηστίδου στις 8 Μαρτίου, στη Γιορτή της Γυναίκας. Έκτοτε και οι δύο έκαναν αναρτήσεις μόνο με τους ίδιους ή με άλλους ανθρώπους. Η ανακοίνωση χωρισμού Σημειώνεται, πως με ένα κείμενο στα social media η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής αναφέρουν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει την παρουσίαση της εκπομπής της στο Open «Έλα Χαμογέλα», ενώ και οι δύο ανέφεραν ότι θα τους ενώνει πάντα η αγάπη τους για τα παιδιά τους. Αναλυτικά όσα έγραψαν: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας.

Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Σοκαρισμένοι από τον χωρισμό οι θαυμαστές του ζευγαριού!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς όπως ανακοίνωσαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης παίρνουν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 γάμου!

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή από κοινού το ζευγάρι με ανακοίνωση μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram.

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μαζί για 13 χρόνια, εκ των οποίων τα 9 χρόνια παντρεμένοι.

Η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον τραγουδιστή & κιθαρίστα των Onirama στις 16 Αυγούστου 2009.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο.

Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές τους από την είδηση του χωρισμού!

Σοκαρισμένοι είναι οι followers τους στα social media, οι οποίοι δεν μπορούν να το πιστέψουν ακόμα τον χωρισμό βόμβα του ζευγαριού, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό!

«Πραγματικά ότι πιο σοκαριστικό...δε το περίμενα με τίποτα...απίστευτο...κρίμα...εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο αλλά για εμάς που σας αγαπήσαμε κ σας γνωρίσαμε μαζί φαντάζει να απίστευτο..», γράφουν οι θαυμαστές τους κάτω από την ανακοίνωση του χωρισμού!

«Αποκλείεται δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό....μα πως εσείς οι δύο....ήσασταν πρότυπο ρε παιδιά», γράφει κάποιος άλλος.

«Σίσσυ πείτε ότι μας δουλεύετε σε παρακαλώ πολύ!!!», γράφει ακόμα ένας ακόλουθος της παρουσιάστριας.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες, ο Θοδωρής Μαραντίνης υπερασπίστηκε τη Σίσσυ Χρηστίδου, απαντώντας στα κακεντρεχή σχόλια που γίνονταν για τα κιλά της αγαπημένης του.

Στην απάντησή του μάλιστα που είχε δώσει μέσω Instagram, ο τραγουδιστής έγραφε πως το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, προσθέτοντας πως υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού και bullying.

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr πριν από λίγη ώρα σας είχαμε γράψει για τις τελευταίες αναρτήσεις του ζευγαριού πριν την ανακοίνωση του χωρισμού!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share