Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μούφα ο δεύτερος γάμος της Αννίτας Πάνια: Όλη η αλήθεια!

Σεισμός στην showbiz!

24 Απριλίου 2019 10:39
Μούφα ο δεύτερος γάμος της Αννίτας Πάνια: Όλη η αλήθεια!

Δημοσίευμα γνωστού περιοδικού κάνει λόγο για δεύτερο γάμο της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Σαμοΐλη!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πέρα από κάποιες φωτογραφίες τους στις πρώτες μέρες της σχέσης τους, οι δύο τους δεν έχουν απαθανατιστεί μαζί ποτέ, ενώ ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την κοινή τους ζωή.

Πέρυσι το καλοκαίρι, Αννίτα και Νίκος έκαναν διακοπές μαζί και μάλιστα στην Καλαμάτα, όπου η παρουσιάστρια διατηρεί το δικό της εξοχικό, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής της. Στην παρέα τους ήταν κι ένα ακόμα φιλικό τους ζευγάρι.

Μετά από αυτό, καμία απολύτως πληροφορία για την προσωπική τους και ιδιωτική τους ζωή δεν έγινε γνωστή, έως ότου, πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao από άτομο του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, ότι η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος όχι απλώς εξακολουθούν να είναι μαζί, αλλά ετοιμάζονται και να παντρευτούν.

Όπως όλα στη ζωή τους, έτσι και ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Επειδή και οι δύο τους θέλουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και είναι απόλυτα αποφασισμένοι να μην αφήσουν να διαρρεύσει τίποτα για αυτή στη δημοσιότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης σκοπεύουν να παντρευτούν κατά πάσα πιθανότητα στην Καλαμάτα και αυτό θα γίνει σε χρόνο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, χωρίς φυσικά καμία τυμπανοκρουσία, αλλά και επιδιώκοντας να μην γίνει γνωστός ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου στα ΜΜΕ.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η Αννίτα Πάνια αρκετές φορές στο παρελθόν έχει τονίσει πως είναι κατά του γάμου! Κάτι που δείχνει πως δύσκολα θα παντρευτεί ξανά!

Διάψευση: Δεν είχε ποτέ σχέση η Αννίτα Πάνια με τον...

Πολλά έχουν γραφτεί για την προσωπική ζωή της Αννίτας Πάνια! Η ίδια από την άλλη έχει σε άμεση προτεραιότητα τον γιο της Ανδρέα και δεν δίνει σημασία σε ότι γράφονται!

Προσπαθεί να κρατήσει μακριά από την επικαιρότητα την προσωπική της ζωή και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει περίφημα!

Πρόσφατα ωστόσο διάφορα Μέσα ανέφεραν πως η Αννίτα Πάνια διατηρεί δεσμό με τον συνεργάτη της στην εκπομπή, Βασίλη Νομικό!

Ωστόσο πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστρια αναφέρουν ότι ουδέποτε η Αννίτα Πάνια είχε σχέση με τον Βασίλη Νομικό, απλά είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες!

Η Αννίτα Πάνια φαίνεται να περνάει υπέροχα μόνη και να απολαμβάνει την ζωή της στο πλάι του άνδρα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον γιο της!

Μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη για την Αννίτα Πάνια!

Έσπασε τη σιωπή της! Η Αννίτα Πάνια για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια παραχωρεί συνέντευξη σε περιοδικό και συγκεκριμένα στο "Down Town" μιλώντας για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της.

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να παραδεχτεί πως ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη και μάλιστα χρειάστηκε να πάρει χάπια.

Ποιες φοβίες έχεις πια;

Καμιά φοβία δεν έχω πια, γιατί «κούμπωσα» αντικαταθλιπτικό φάρμακο και ήρθα στα ίσα μου.

Με το «κούμπωσα» εννοείς ότι πήρες;

Ναι, γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η ζωή. Δεν βγαίνει ξεροσφύρι.

Πολλοί είναι εναντίον των χαπιών.

Εγώ πιστεύω ότι κάθε ασθένεια χρειάζεται την αντιμετώπισή της. Όταν πονάει το στομάχι σου δεν θα πας στον γιατρό; Δεν θα πάρεις χάπι; Το ίδιο συμβαίνει και όταν πονάει το μυαλό σου. Εγώ σε κάποια στιγμή στη ζωή μου χρειάστηκα τη βοήθεια του αντικαταθλιπτικού και ευτυχώς λειτούργησε και με έσωσε. Και άρχισα να εκτιμώ αλλιώς τα πράγματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share