Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Η πορεία του γάμου τους μέσα από 13 φωτογραφίες!

Οι καρποί του έρωτα τους!

23 Απριλίου 2019 21:30
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Η πορεία του γάμου τους μέσα από 13 φωτογραφίες!

Ο χωρισμός για το αγαπημένο ζευγάρι Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη μας ξάφνιασε όλους.. Την πορεία του γάμου τους μέσα από 13 φωτογραφίες θα δείτε παρακάτω!

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να πάρουν στην ζωή τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά. Εμείς μέσα από το 13 φωτογραφίες τους σας δείχνουμε το love story τους.

Την ανακοίνωση του χωρισμού τους το ζευγάρι την έκανε μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και εννέα χρόνια και έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο πριν το τέλος της σχέση τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όποτε είχε χρόνο από τις υποχρεώσεις της, βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη στις συναυλίες τους, ενώ ο τραγουδιστής είχε πάρει θέση δημόσια και είχε στηρίξει στην παρουσιάστρια στον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με τα κιλά της.

Έτσι όπως όμορφα ξεκίνησαν, τόσο όμορφα ωστόσο πήραν την απόφαση από κοινού να χωρίσουν.

Πηγή: youweekly.gr

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Χωρισμός βόμβα του ζευγαριού!

Χωρίζουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης και η είδηση σοκάρει, καθώς έσκασε σαν βόμβα ο χωρισμός αυτός του ζευγαριού, αφού κανείς δεν το περίμενε!

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και η ανακοίνωση της παρουσιάστρια μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Την είδηση του χωρισμού τους έκανε γνωστή η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή δηλώνοντας σοκαρισμένοι.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share