Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Σοκαρισμένοι από τον χωρισμό οι θαυμαστές του ζευγαριού!

«Πείτε ότι μας δουλεύετε!»

23 Απριλίου 2019 20:28
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Σοκαρισμένοι από τον χωρισμό οι θαυμαστές του ζευγαριού!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς όπως ανακοίνωσαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης παίρνουν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 γάμου!

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή από κοινού το ζευγάρι με ανακοίνωση μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram.

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μαζί για 13 χρόνια, εκ των οποίων τα 9 χρόνια παντρεμένοι.

Η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον τραγουδιστή & κιθαρίστα των Onirama στις 16 Αυγούστου 2009.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο.

Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές τους από την είδηση του χωρισμού!

Σοκαρισμένοι είναι οι followers τους στα social media, οι οποίοι δεν μπορούν να το πιστέψουν ακόμα τον χωρισμό βόμβα του ζευγαριού, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό!

«Πραγματικά ότι πιο σοκαριστικό...δε το περίμενα με τίποτα...απίστευτο...κρίμα...εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο αλλά για εμάς που σας αγαπήσαμε κ σας γνωρίσαμε μαζί φαντάζει να απίστευτο..», γράφουν οι θαυμαστές τους κάτω από την ανακοίνωση του χωρισμού!

«Αποκλείεται δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό....μα πως εσείς οι δύο....ήσασταν πρότυπο ρε παιδιά», γράφει κάποιος άλλος.

«Σίσσυ πείτε ότι μας δουλεύετε σε παρακαλώ πολύ!!!», γράφει ακόμα ένας ακόλουθος της παρουσιάστριας.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες, ο Θοδωρής Μαραντίνης υπερασπίστηκε τη Σίσσυ Χρηστίδου, απαντώντας στα κακεντρεχή σχόλια που γίνονταν για τα κιλά της αγαπημένης του.

Στην απάντησή του μάλιστα που είχε δώσει μέσω Instagram, ο τραγουδιστής έγραφε πως το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, προσθέτοντας πως υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού και bullying.

Παράλληλα, εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr πριν από λίγη ώρα σας είχαμε γράψει για τις τελευταίες αναρτήσεις του ζευγαριού πριν την ανακοίνωση του χωρισμού!

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι;

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε συναυλία στη Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2004.

Μετά από την συναυλία κοινοί τους φίλοι αποφασίζουν να συνεχίσουν το βράδυ τους στην παραλία. Ο Θοδωρής Μαραντίνης, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο People: «Με την Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί.

Ουσιαστικά το φλέρτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί».

Οι δύσκολες στιγμές του ζευγαριού

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασαν, είναι όταν πριν από λίγα χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

«Ο κόσμος με βοήθησε, γιατί ένιωσα πολύ μεγάλη στήριξη. Αλλά ήταν το ίδιο βαρύ και για τους δύο. Είμαστε και οι δύο κοντά στα παιδιά μας. Η περίπτωση μας δεν είναι η μαμά που είναι πάνω από τα παιδιά όλη μέρα και ο μπαμπάς που τα βλέπει πού και πού. Απλά συνέβαινε στο δικό μου σώμα. Αυτή είναι η διαφορά. Αλλά και οι δύο χάσαμε ένα παιδί, δεν το έχασα μόνο εγώ.

Η ψυχραιμία με την οποία το αντιμετώπισα αφορούσε πρωταρχικά τη στήριξη που είχα από τον άντρα μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια του Open!

Τραγικό: Ανακοίνωσε το τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου!

Λίγο μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε το τέλος!

Η ίδια μάλιστα επέλεξε να το κάνει μέσω Instagram και να ξεκαθαρίσει η ίδια τι συμβαίνει!

Συγκεκριμένα η Σίσσυ ανέφερε σε μια ανάρτηση της ότι κλείνει το μαγαζί με τα ρούχα που διατηρούσε στα Βόρεια προάστια!

«The “end” of an era... Στο κεφάλαιο @sissychristidoucom της ζωής μου μπαίνει για λίγο μια άνω τελεία, μια παύση, λόγο υποχρεώσεων που δεν με αφήνουν να φανώ συνεπής και τυπική απέναντι σας όσο θα ήθελα... Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη αυτά τα έξι χρόνια και σας υπόσχομαι πως θα επανέλθω όταν καταφέρω να βρω τον τρόπο. Στο κατάστημα μας θα παραμείνουμε μέχρι την Παρασκευή 9/11, ώρες: 10:00 με 18:00 και θα διαθέσουμε τα πάντα σε τιμές πολύ κάτω του κόστους 5€ έως 10€. (Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στο Eshop γιατί δεν θα καταφέρναμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές) Σας περιμένω λοιπόν στο μαγαζί μας, Αναπαυσεως 8 στα Βριλησσια μέχρι και την Παρασκευή. 2106000186. Σας ευχαριστώ για όλα! Είστε τα κορίτσια μου»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share