Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελένη Χατζίδου: Η ανάρτηση και η δημόσια έκκληση της εγκυμονούσας τραγουδίστριας!

Τι συνέβη;

23 Απριλίου 2019 19:24
Ελένη Χατζίδου: Η ανάρτηση και η δημόσια έκκληση της εγκυμονούσας τραγουδίστριας!

Με μια φωτογραφία έκανε έκκληση η εγκυμονούσα τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου στο Instagram! Τι συνέβη;

Η τραγουδίστρια η οποία διανύει περίπου τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, θέλησε την βοήθεια των followers της.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί μια οικογένεια για 5 αξιολάτρευτα γατάκια, τα οποία βρέθηκαν στο δρόμο και δεν βρέθηκε η μαμά τους.

Πηγή: youweekly.gr

Παράλληλα, διαβάστε το σχόλιο και την.,.. πρόβλεψη της Ελένη Μενεγάκη για το φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου!

Οι πρώτες βόλτες για μωρουδιακά ξεκίνησαν για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου!

Το πρώτο τους μωράκι περιμένουν το αγαπημένο ζευγάρι Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου! Για αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν τα πρώτα τους ψώνια για το μωράκι τους!

Μπορεί να η τραγουδίστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν οι αγορές για τα έπιπλα του παιδικούς δωματίου.

Μάλιστα, ήδη ξέρουν το φύλο του μωρού.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα έπιπλα που κοίταζαν μέχρι να αποφασίσουν τι θα πάρουν και πως θα το διακοσμήσουν.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και σε περίπου 6 μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share