Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αλέξια: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Τι συνέβη;

23 Απριλίου 2019 19:05
Αλέξια: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Η γνωστή τραγουδίστρια Αλέξια, πήγε σήμερα στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας και κατήγγειλε την εξαφάνιση μίας 18χρονης!

Ο λόγος, για την Fathia Ahmed, από τη Σομαλία, με την οποία είχε αναπτύξει φιλική σχέση στο πλαίσιο προγράμματος εκμάθησης μουσικής σε ανήλικους πολιτικούς πρόσφυγες.

Η 18χρονη διέμενε σε καταφύγιο για ασυνόδευτους ανήλικους. Όταν ενηλικιώθηκε πριν λίγο καιρό έφυγε από το καταφύγιο των ανηλίκων και άρχισε να λαμβάνει επίδομα από το κράτος ώστε να επιλέξει μόνη της που θα ζήσει.

Μετά την λήψη του πρώτου επιδόματος δεν εμφανίστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες για να παραλάβει κουπόνια που παραχωρούνται για τις ανάγκες των πολιτικών προσφύγων.

Η τραγουδίστρια επιχείρησε να την εντοπίσει αλλά δεν ανταποκρινόταν στο τηλέφωνο και έτσι σήμερα το μεσημέρι πήγες στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση της.

Πηγή: protothema.gr

Παράλληλα, διαβάστε και την συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστης τραγουδίστριας: "Σταμάτησε η καρδιά του μωρού μου..."

Στο ψυχιατρείο πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Την ώρα που τα ξένα media δημοσιοποιούν με βεβαιότητα ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, καθώς πάσχει από ψυχικές διαταραχές, η μητέρα της πυροδοτεί τις φήμες με νέα δημοσίευσή της στα social media.


Πιο συγκεκριμένα, η Λιν Σπίαρς ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία, μιας κοπέλας γονατισμένης στο έδαφος πάνω στην οποία γράφει «Όταν οι πολεμιστές του Θεού γονατίζουν, η μάχη δεν έχει τελειώσει. Τώρα αρχίζει», ενώ στην λεζάντα πρόσθεσε: «Αυτό είναι πίστη». H συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε τους θαυμαστές της 37χρονης τραγουδίστριας να ανησυχήσουν, αφού τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή.

«Ελπίζω πραγματικά να στηρίζετε την Britney στην προσπάθειά της να βάλει τέλος στη δικαστική κηδεμονία από τον πατέρα της. Ελπίζω ο άρρωστος πρώην σύζυγός σας να μην κρατάει την κόρη σας κάπου παρά τη θέλησή της», έγραψε ένας εξ αυτών.


Το μήνυμα συμπαράστασης από τον σύντροφό της
Πριν από λίγο καιρό, το φως της δημοσιότητας είδε η είδηση πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Ο σύντροφος της, Sam Asghari, είναι στο πλευρό της όλους αυτό το διάστημα. Πρόσφατα, δημοσίευσε ένα Instastory στον λογαριασμό του, γράφοντας: «Δεν είναι αδυναμία, είναι ένα σημάδι απόλυτης δύναμης, οι άνθρωποι θα έπρεπε μόνο να εμπνέονται από αυτό, τουλάχιστον εμένα με εμπνέει».
Η ψυχική υγεία της ποπ τραγουδίστριας έχει επιβαρυνθεί, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ των Η.Π.Α, μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της, με τον οποίο έχουν πολύ στενή σχέση. Ο Τζέιμι Σπίαρς υποβλήθηκε σε μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση μετά από πρόβλημα στο παχύ έντερο.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είχε «παγώσει» τις εμφανίσεις τού σόου της στο Λας Βέγκας για να τον φροντίσει και να είναι κοντά του. Τον Ιανουάριο έγραψε σχετικά στο Instagram: «Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share