Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Θα πάθετε πλάκα: Μπορείτε να καταλάβετε ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

23 Απριλίου 2019 17:03
Θα πάθετε πλάκα: Μπορείτε να καταλάβετε ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Σήμερα έχει τα γενέθλια του και άνοιξε το άλμπουμ των παιδικών του χρόνων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσακάλα, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003, όταν υποδύθηκε τον «Μπίλυ» στην επιτυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» σε ηλικία μόλις 18 χρόνων!

ηθοποιός

Σήμερα, έχει τα γενέθλιά του και δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις πιο θερμές ευχές των διαδικτυακών του φίλων!

Μάλιστα, μοιράστηκε μαζί τους την συγκεκριμένη φωτογραφία!

ηθοποιός

Πηγή: youweekly.gr

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: ''O ρόλος μου στον Ιησού από τη Ναζαρέτ με στιγμάτισε!''

Ο Γιώργος Βογιατζής έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς.Βέβαια δε θα μπορούσε να έλλειπε από την ιστορική υπερπαραγωγή ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ.

undefined
Υποδύθηκε τον Ιωσήφ στην τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».Κέρδισε αυτό το ρόλο, αφού προηγουμένως είχε κάνει την ταινία «Χρόνια της Φωτιάς» στις Κάννες το 1975, η οποία πήρε Χρυσό Φοίνικα.

undefined
«Με είχαν συστήσει αρκετά χρόνια νωρίτερα η Ειρήνη Παππά και ο Μιχάλης Κακογιάννης. Μάλιστα, μου ζήτησε το τηλέφωνό μου αργότερα, όταν έμαθα ότι θα γυρίσει τον Χριστό και επιδίωξα να τον δω, είπε «Ο Γιώργος Βογιατζής με κοντά μαλλιά!». «Οχ! Πάει ο ρόλος» σκέφτηκα. Τελικά, όχι μόνο με πήρε, αλλά με επέβαλε κιόλας, αν και οι παραγωγοί και οι χορηγοί ήθε­λαν Αγγλοσάξονα ηθοποιό.
Μάλιστα, στο πάρτι που έκανε σπίτι του πριν από τα γυρίσματα με ρώτησε με πόσα με έκλει­σαν. «25.000 δολάρια» του απάντησα. «Έχεις άσχετο ατζέντη» σχολίασε και με παρότρυνε να ζητήσω 150.000 δολάρια. Τελικά αμείφθηκα με τα τριπλά, αφού έκανα γυρίσματα για άλλους πέντε μήνες, επειδή άλλαξε τρεις φορές το 12χρονο Ιησού», εξήγησε.

undefined
Συνέχισε για τον Robert Powel(Ιησού): «Όταν τον είδα στα καμαρίνια, παραξενεύ­τηκα. Είχε σγουρά μαλ­λιά, μεγάλη μύτη, μάτι ξεβαμμένο. Του έκαναν μακιγιάζ για να τον αλλάξουν γιατί στην πραγματικότητα δεν είχε κανένα κοινό χαρακτηριστικό με τη μορφή του. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό που με ανησυχούσε. Έτσι, ρώτησα τον Τζεφιρέλι τι θα κάνει από τη στιγμή που ο Πάουελ δεν είχε πάρα πολύ καλή όραση, σχεδόν δεν έβλεπε χωρίς τα πολύ χοντρά γυαλιά του. Και ξαφνικά είδα το αποτέλεσμα όπως όλοι. Έναν άνθρωπο χωρίς γυαλιά με ένα βλέμμα απλανές και τα μάτια του να μην ανοιγοκλείνουν σε καμία σκηνή του έργου. Στα γυρί­σματα, όμως, έμεινα άφωνος. Νόμιζα ότι εί­ναι ο Χριστός στην πραγματικότητα. «Γι' αυτό τον επέλεξα» μου εκμυστηρεύτηκε ο Zeffirelli, «τα μάτια του δεν κλείνουν ποτέ, το βλέμμα του εί­ναι μονίμως στην ευθεία και έτσι έχω το βλέμμα του Χριστού».
Μετά από τον ρόλο του Ιωσήφ είχα αρκετές προτάσεις, ενώ έλαβα και πολλά γράμματα και προσκλήσεις από καλόγριες από όλα τα μοναστήρια της Ιταλίας»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share