Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

H Κωνσταντίνα συγκλονίζει: "Για την κόρη μου και μόνο είπα θα το παλέψω..."

Η τρομερή εξομολόγηση!

23 Απριλίου 2019 15:14
H Κωνσταντίνα συγκλονίζει:

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα με την εξομολόγησή της! Τι αναφέρει για την κόρη της αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε;

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν μετά το “κούρεμα” των καταθέσεων στην Κύπρο, έχασε τα χρήματά της μίλησε η Κωνσταντίνα.

"Είναι τραγικό! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Πίστευα ότι τα έχω τακτοποιήσει όλα στη ζωή μου, αλλά τελικά ο Θεός γελά όταν πιστεύεις εσύ ότι όλα είναι εντάξει.Πέρασα ένα πολύ μεγάλο στραπατσάρισμα, πολύ γερό, όπου ήταν γύρω μου φίλοι μου, δικοί μου άνθρωποι. Για την κόρη μου και μόνο είπα θα το παλέψω. Είμαι εδώ και βλέπω αισιόδοξα τη ζωή" είπε η τραγουδίστρια

Κωνσταντίνα ζωή

Σίσσυ Χρηστίδου: Η σοκαριστική αποκάλυψη για το λάθος στην εγκυμοσύνη της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» στο OPEN, την οποία δεν γνώριζε κανένας!

Η παρουσιάστρια πήρε αφορμή από την εγκυμοσύνη της Ελένης Χατζίδου.

Συγκεκριμένα η Σίσσυ μίλησε για την πρώτη της εγκυμοσύνη και το λάθος που είχε γίνει για το φύλο του μωρού.

«Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φαίνεται πάρα πολύ καλά αλλά εξαρτάται πόσο συχνά πας. Υπάρχουν γυναίκες που πάνε κάθε μήνα ενώ εγώ πήγαινα, σχεδόν, κάθε εβδομάδα. Στον Φίλιππο, στο πρώτο μου μωρό, στην αρχή μου είχαν πει ότι είναι κορίτσι αλλά δεν ήταν να μου πουν ακόμα. Μάλιστα, εγώ είχα πάρει και κάποια πράγματα…» κατέληξε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ραγίζει καρδιές η παρουσιάστρια! - Πάγωσαν όλοι στο πλατό με την αποκάλυψη της!

Μια αποκάλυψη για το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Κυριακής!

Συγκεκριμένα με αφορμή το ρεπορτάζ που πρόβαλαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και την αποζημίωση που ζητά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο ατύχημα του η παρουσιάστρια ράγισε καρδιές με την αποκάλυψή της!

«Η Εβελίνα είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, εγώ την γνωρίζω προσωπικά, με τον Κωνσταντίνο έχω συνεργαστεί πολύ.

Σίσσυ Χρηστίδου

Μάλιστα, με τον Κωνσταντίνο είχα συναντηθεί δυο-τρεις μέρες πριν γίνει το τροχαίο, γιατί ήταν το κάλεσμα του Οικονομόπουλου τότε στην Γλυφάδα και τον είχα δει, είχαμε μιλήσει δηλαδή και με χαιρέτισε πολύ εγκάρδια.

Δεν το χωράει το μυαλό μου, το είδα στον ύπνο μου τον σκέφτομαι συνέχεια δεν μπορώ να το πιστέψω.

Σκέφτομαι το παιδάκι του και σφίγγεται η καρδιά μου, είναι πολύ τυχερός που έχει την Εβελίνα.

Είχε μία βελτίωση στις πρώτες επεμβάσεις που είχε κάνει αλλά όταν ξανά έκανε μία επέμβαση στο κεφάλι γιατί κρίθηκε απαραίτητο αυτό τον πήγε ακόμα πιο πίσω τελικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share