Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παλάτι με... ρόδες: Ο Νίκος Χατζηνικολάου αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο που... σοκάρει!

Θηρίο!

23 Απριλίου 2019 08:37
Παλάτι με... ρόδες: Ο Νίκος Χατζηνικολάου αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο που... σοκάρει!

Τον Νίκο Χατζηνικολάου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στα Βόρεια Προάστια την ώρα που κατευθυνόταν σε γνωστό εστιατόριο για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Εντύπωση έκανε σε όσους τον συνάντησαν το νέο αυτοκίνητο του παρουσιαστή – δημοσιογράφου τόσο για το design του όσο και για τη δυναμική του παρουσία στην άσφαλτο.

Πρόκειται για το Volvo XC90, ένα αυτοκίνητο ιδανικό για αποδράσεις, το οποίο αποδεικνύεται αντάξιο της εξωτερικής του εμφάνισης, και υπόσχεται ένα περιπετειώδες lifestyle σε καθαρά σπορ περιτύλιγμα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Απαιτεί το καλύτερο. Και επιλέγει την αρμονία και την ασφάλεια που του προσφέρει η οδήγηση του Volvo XC90, ενός αυτοκινήτου που ενδείκνυται για έναν πολυάσχολο σύγχρονο οικογενειάρχη και επαγγελματία.

Διαμάχη γιγάντων: Αγωγή του Νίκου Χατζηνικολάου εις βάρος πασίγνωστου δημοσιογράφου! Καταδικάστηκε

Καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο Στέφανος Χίος, μετά την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση που κατέθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου εις βάρος του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε καταθέσει στις 12-5-2015 την αγωγή κατά του ιδιοκτήτη και εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό» και της δημοσιογράφου Χριστίνας Αλαμάνου, καθώς σε δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό» περιέχονταν υβριστικοί και καταφρονητικοί για το πρόσωπό του χαρακτηρισμοί, με σκοπό τη μείωση της προσωπικότητάς του και της επαγγελματικής και ηθικής του υπόληψης.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος παραστάθηκε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Αλέξη Στεφανάκη, υπέστη ηθική βλάβη εξαιτίας της προσβολής του από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο σκεπτικό της απόφασης, ο Στέφανος Χίος και η Χριστίνα Αλαμάνου, συντάσσοντας και υπογράφοντας ο καθένας εξ αυτών τα επίμαχα δημοσιεύματα –δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν και στο διαδίκτυο και τα οποία περιείχαν, όχι γεγονότα δεκτικά απόδειξης, αλλά απαξιωτικούς και ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς- τέλεσαν σε βάρος του ενάγοντος το αδίκημα της εξύβρισης και προσέβαλαν παράνομα και υπαίτια την προσωπικότητά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share