Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Θέλουμε παιδί αλλά …»: Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου για την μεγάλη της μάχη!

Ραγίζει καρδιές!

23 Απριλίου 2019 08:26
«Θέλουμε παιδί αλλά …»: Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου για την μεγάλη της μάχη!

Είναι γνωστό πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις γυναίκες που δίνουν καθημερινό αγώνα για το μεγάλο τους όνειρο, να γίνει μητέρα!

Στο πρόσφατο παρελθόν μάλιστα έχει μιλήσει ανοικτά για την μάχη αυτή!

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Μάλιστα, όταν η συζήτηση έφτασε στην προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει παιδί, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της. Με βουρκωμένα μάτια, μίλησε για το πόσο πολύ θέλει ένα μωρό και εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα.

“Το θέμα του παιδιού, δυστυχώς, άρχισε να μας απασχολεί αργά. Επειδή περάσαμε πολλά χρόνια που ήμασταν σαν ζευγαράκι για καφέ και φαγητό και ο καθένας σπίτι του μετά, θέλαμε να το ζήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το “οι δυο μας κάτω από την ίδια στέγη”. Αυτό μας πήγε πίσω.”, τόνισε, θέλοντας να εξηγήσει γιατί καθυστέρησαν να πάρουν την απόφαση με τον σύζυγο της.

Στην συνέχεια μίλησε για τα φάρμακα και τις επιπτώσεις που έχουν: “Όταν σου λένε ότι πρέπει να το προσπαθήσουμε αλλιώς και ότι έχουν περάσει τα χρόνια και είσαι οριακά, η γονιμότητά σου έχει πέσει λόγω ηλικίας, εκεί το θες ακόμα περισσότερο. Εμείς με τον Αντώνη δεν είναι ότι δεν είμαστε ευτυχισμένοι κι έτσι, απλά πιστεύουμε και οι δύο ότι έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε σε ένα παιδί. Το έχουμε δει απόλυτα ισορροπημένα. Δηλαδή, ναι μεν το θέλουμε αλλά… τα πολλά φάρμακα… Έχω περάσει στιγμές που πρέπει να είμαι χαρούμενη και παράλληλα ξέρω ότι το πρωί μπορεί μα έχω περάσει κάπως δύσκολα. Να παίρνω κάποια φάρμακα και να έχω πρηστεί ή τα φάρμακα αυτά να μου δημιουργούν νεύρα. Είναι πολλά”.

Δείτε και το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της:

Μαρία Μπεκατώρου: «Για να κάνω παιδί...»

Την απολαμβάνουμε για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν τόσο στο πολύ επιτυχημένο YFSF όσο και στο απογευματινό τηλεπαιχνίδι «Still Standing».

Η υπερταλαντούχα Μαρία Μπεκατώρου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα 25 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας αλλά για το κεφάλαιο «παιδί».

Τι γεύση σου έχουν αφήσει αυτά τα 25 χρόνια καριέρας;

«Όλες οι συνεργασίες μου, από το Τηλεάστυ μέχρι τον ΑΝΤ1, ήταν υπέροχες. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους που με αγαπούσαν και περνούσα ωραία. Είχα ελευθερία κινήσεων και λόγου, με αντιμετώπιζαν με σεβασμό, μου έδειχναν εμπιστοσύνη και με στήριζαν»! "Θέλουμε παιδί αλλά… τα πολλά φάρμακα…" Σοκάρει η Μαρία Μπεκατώρου!

Είσαι πολλά χρόνια με τον άντρα σου. Έχεις πάρει στοιχεία από το χαρακτήρα του;

«Εννοείται. Ο Αντώνης δεν υπάρχει περίπτωση να κριτικάρει τους άλλους. Δεν θα σχολιάσει ποτέ ούτε την εμφάνιση ούτε τη συμπεριφορά τους. Πλέον δεν το κάνω ούτε εγώ. Και το βασικότερο, με έβαλε στη διαδικασία να μην ασχολούμαι με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν»

Έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος σας;

«Όχι, πότε. Έχουμε περάσει περιόδους γκρίνιας και μουρμούρας, αλλά να τσακωθούμε και να μη μιλιόμαστε για μέρες, όχι»

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις παιδί;

«Όχι. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ κάτι τέτοιο, ίσως γιατί πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για να κάνω παιδί», εξομολογείται η όμορφη παρουσιάστρια στο περιοδικό Celebrity.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share