Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Zέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία που σοκάρει! Τι της συνέβη;

Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι!

22 Απριλίου 2019 21:13
Zέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία που σοκάρει! Τι της συνέβη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε μία... σοκαριστική της φωτογραφία και σίγουρα δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι!

Υπήρχε λόγος...

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν» και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της που είναι βαμμένη και ντυμένη για τις ανάγκες της παράστασης!

Φωτογραφία που δείχνουν την πανέμορφη ηθοποιό ως έναν άλλον άνθρωπο!

«Σήμερα δεν είναι η τελευταία μας παράσταση, καθώς μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε για ένα μήνα ακόμη! Ένα break για Πάσχα θα το κάνουμε όμως», έγραψε η Ζέτα.

Ναταλία Γερμανού: Πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η Ναταλία Γερμανού μέσω της εκπομπής της στον ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται» πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλιας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

«Θα σας πω και μια πληροφορία, ταξιδεύαμε μαζί με την Ζέτα από Κύπρο για Ελλάδα. Πετάξαμε μαζί και καταφέραμε να μιλήσουμε και να πούμε τα νέα μας. Είναι σε άριστη κατάσταση και φυσική και εμφανισιακή και οικογενειακή και είναι όλα θαυμάσια στη ζωή της. Να σας καθησυχάσω αν είχατε κάποια ανησυχία, είναι όλα τέλεια. Να πω ότι είναι σε άριστη κατάσταση η Ζέτα», είπε η παρουσιάστρια σχετικά με τις φήμες για τη σχέση του ζευγαριού.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σπάει την σιωπή του για τον χωρισμό του με την Ζέτα Μακρυπούλια! - Τι αποκαλύπτει;

Την σιωπή του έσπασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από την επί 9 χρόνια σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποια είναι η αλήθεια για την σχέση τους; Χωρίζουν ή είναι μαζί;

Πριν από λίγες ημέρες είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια να χωρίζουν, ωστόσο, ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha τα διέψευσε όλα.

«Με την Ζέτα σε ένα χρόνο κλείνουμε δέκα χρόνια σχέσης. Δεν χωρίζουμε. Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι μαζί του… αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση…»!

Τι λέει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χώρισε από την Ζέτα; «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό και στον ψυχισμό κανενός.

Είναι κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου, που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, δημιουργείται μία σχέση οικειότητας.

Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για σένα». Ζηλεύει την Ζέτα Μακρυπούλια;

«Η ζήλεια είναι σαν την ζάχαρη. Η πολύ βλάπτει…»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share