Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Δύσκολες ώρες για τη Βίσση!

Τι συνέβη;

22 Απριλίου 2019 20:31
Δύσκολες ώρες για τη Βίσση!

Εννέα μήνες μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι, ο τόπος άνθισε πάνω στα καμένα με τα ερείπια των σπιτιών να παραμένουν όπως τα άφησε στο πέρασμά της η πύρινη λαίλαπα. Ανάμεσά τους και το σπίτι που ζούσε η Νίκη Βίσση, η αδελφή της Άννας Βίσση. Η κάμερα του Happy Day και ο Μιχάλης Πλεμμένος την συνάντησαν στο υπόγειο του σπιτιού της, το μόνο σημείο που μπόρεσε να επιδιορθωθεί μετά τη φωτιά. Η Νίκη Βίσση πέρασε όλο τον δύσκολο χειμώνα εκεί και η περιγραφή της είναι συγκλονιστική:

undefined

«Μένω στο υπόγειο το οποίο επισκευάσαμε -γιατί κι εδώ κατέβηκε η φωτιά- αλλά αποφασίσαμε να μη φύγουμε ποτέ γιατί εδώ είναι ο τόπος μας. Ο χειμώνας βγήκε δύσκολα. Βάλαμε νάιλον από πάνω για τη μόνωση, γιατί και το κρύο που αντιμετωπίσαμε ήταν δυσάρεστο και η υγρασία, νερά.

undefined
Τις πρώτες μέρες είχα πάει στην Άννα. Μετά ήταν δική μας απόφαση να παραμείνουμε εδώ. Δεν θέλαμε να απομακρυνθούμε. Βολεύτηκα σε μια μικρή κουζινίτσα που έχω φτιάξει με τα πιατάκια και τα ποτηράκια μου.

undefined
Έχουμε καταθέσει τον φάκελο την ανακατασκευή, δεν προχωρούν οι φάκελοι, ειδικά για τα κόκκινα σπίτια δεν έχει βγει καμία άδεια ακόμα. Για όσους ενοικιάζουν δεν έχει δοθεί ακόμα το επίδομα ενοικίου.Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παίρνουν συσσίτια. Το 2019 στην Αθήνα ζούμε με συσσίτια από τον Στρατό.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους 101 ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή. Γι’ αυτούς πρέπει ο τόπος να ζωντανέψει».

Νίκη Βίσση: Σοκάρουν τα λόγια της για την τραγωδία στο Μάτι! «Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή... » (Video)

Νίκη Βίσση: Σοκάρουν τα λόγια της για την τραγωδία στο Μάτι! «Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή... » (Video)

Τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν στην Ανατολική Αττική, πολλοί συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους, ενώ και οι υλικές καταστροφές είναι τεράστιες!

Η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη, περιγράφει στο "Ηappy Day" και τον Μιχάλη Πλεμμένο τις τραγικές εκείνες στιγμές, ενώ εξηγεί πως η οικογένεια της σώθηκε την τελευταία στιγμή!

Η ίδια, διατηρούσε σπίτι στο Μάτι, ενώ όπως εξήγησε έμαθε ότι καίγεται το σπίτι της από την κουμπάρα της!

"Πήρα τον άντρα μου, μου λέει «Καιγόμαστε» και μου το κλείνει. Η φωτιά πέρασε τη Μαραθώνος σε λεπτά. Κάθε φορά που προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους η φωτιά έφτανε όλο και πιο κάτω (...)Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί.

Ζω μια απώλεια, θρηνώ όλες αυτές τις αναμνήσεις όλων αυτών των ετών. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τίποτα, ούτε ένα βίντεο των παιδιών μου. Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή.

Τίποτα δεν μας έμεινε. Ευτυχώς υπάρχουν οι αδερφές μου, έχω διαπιστώσει ποιοι είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και ποιοι όχι. Μου έχει μείνει ένα δωματιάκι, μια αποθήκη στον κήπο που την έχω φτιάξει λίγο για να μπορέσω να μείνω", είπε μεταξύ των άλλων η Νίκη Βίσση!

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share