Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλίκη Κατσαβού - Κώστας Βουτσάς: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους!

Ο Φοίβος έγινε ολόκληρος άντρας!

22 Απριλίου 2019 20:26
Αλίκη Κατσαβού - Κώστας Βουτσάς: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους!

Η φωτογραφία που ανέβασε η Αλίκη Κατσαβού στο instagram έδειξε το πόσο μεγάλωσε ο γιος της Φοίβος, ο οποίος είναι αχώριστος με τον Κώστα Βουτσά!

Οικογενειακές στιγμές.

«Ο Φοίβος μεγαλώνει και μας εκπλήσσει. Κάθετε χωρίς παιδικό καρεκλάκι στο εστιατόριο και τα καταφέρνει όλο και καλύτερα με τους τύπους. Όμως παραμένω σε εγρήγορση για σημάδια κόπωσης του παιδιού, ώστε να φεύγουμε έγκαιρα από τα αγαπημένα μας στέκια», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

«Είναι απατεώνας»: Δήλωση βόμβα από τη σύζυγο του Κώστα Βουτσά!

Δήλωση σεισμός από τη σύζυγο του Κώστα Βουτσά: «Είναι απατεώνας»… Θρίλερ για τον Κώστα Βουτσά!

Έξαλλη η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, καθώς έπεσε θύμα απάτης στα κοινωνικά δίκτυα, αφού κάποιος έκανε λογαριασμό με το όνομα της και μάλιστα, είχε «ανεβάσει» φωτογραφίες της και έστελνε αιτήματα φιλίας.

Η κ. Κατσαβού με ανάρτηση της χαρακτήρισε «απατεώνα» τον επιτήδειο: » ΔΕΝ έχω 2ο προφίλ. Όποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και σας κάνει αίτημα είναι απατεώνας. Κάντε του αναφορά».

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Μαγειρεύουν μαζί στην κουζίνα και μας τρελαίνουν με τις δημιουργίες τους!

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού διανύουν μια όμορφη περίοδο μεγαλώνοντας τον γιο τους Φοίβο.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, αφού ο μικρός έχει γεμίσει τις ζωές τους με χαμόγελα.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού είναι πολύ ευτυχισμένοι και έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους ζωντανό στο πέρασμα του χρόνου.

Στα social media, έχουν μοιραστεί αρκετές φορές στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Σήμερα λοιπόν, η Αλίκη, θέλησε να μας δείξει πως τόσο εκείνη όσο και ο Κώστας Βουτσάς έχουν ταλέντο στη μαγειρική. Δημοσίευσε τα εντυπωσιακά πιάτα που μαγείρεψαν.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share