Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό: Όταν η τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλη ήταν αγοράκι 7 ετών!

Την θυμάστε;

22 Απριλίου 2019 08:50
Συγκλονιστικό: Όταν η τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλη ήταν αγοράκι 7 ετών!

Πίσω στο 1988... Η Τάνια Κέλλη είναι μία από τις πιο ποθητές και δημοφιλείς τρανσέξουαλ της Ελλάδας.

Μάλιστα, δύσκολα πολλοί καταλαβαίνουν πως πρόκειται για γυναίκα που έχει κάνει αλλαγή φύλου.

Η ίδια ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, βίντεο από το Youtube, στο οποίο φαίνεται να βαφτίζει τον αδερφό της, όταν ήταν 7 ετών...και φυσικά, αγοράκι!

Αυτός είναι ο γκέι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που εθεάθη να ερωτοτροπεί στο κέντρο της Αθήνας!

Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που εθεάθη να φιλιέται σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας με άλλον άνδρα! Την αποκάλυψη σας την κάναμε από χτες

Η πληροφορία έφτασε στα γραφεία μας και εμείς αμέσως την μοιραζόμαστε μαζί σας! Πασίγνωστος τραγουδιστής, που σήμερα είναι πρώτο όνομα σε σχήμα της νυχτερινής Αθήνας πιάστηκε στα πράσα να ερωτοτροπεί με άλλον άνδρα σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας!

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από περίπου 20 μέρες και μάλιστα περισσότερες από μια ήταν οι μαρτυρίες που έφτασαν στα γραφεία μας με το όνομα του τραγουδιστή να προκαλεί και σε μας τεράστια έκπληξη αφού ο συγκεκριμένος νεαρός τραγουδιστής δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για τις ερωτικές του προτιμήσεις!

Αυτό μας κάνει περισσότερο ακόμα εντύπωση είναι πως δεν έδωσε βάση στα αδιάκριτα βλέμματα και προχώρησε στις συγκεκριμένες πράξεις μπροστά σε αρκετούς θαυμαστές του! Οι ίδιες πληροφορίες βέβαια κάνουν λόγο πως ο εν λόγο τραγουδιστής βρισκόταν υπό κατάσταση μέθης με τους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους ότι αντίκριζαν!

Ποιος είναι ο άτακτος τραγουδιστής;

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο μαγαζί που βρέθηκε ο τραγουδιστής συχνάζουν αρκετοί άνθρωποι διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων! Όσο για το ποιος είναι ο... κύριος της υπόθεσης για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε το όνομά του! Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται πέρα για πέρα αληθινή η είδηση αφού στα γραφεία μας έχουν σταλθεί και φωτογραφίες ντοκουμέντο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share