Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο γκέι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που εθεάθη να ερωτοτροπεί στο κέντρο της Αθήνας!

Σάλος στην ελληνική showbiz!

22 Απριλίου 2019 07:53
Αυτός είναι ο γκέι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που εθεάθη να ερωτοτροπεί στο κέντρο της Αθήνας!

Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που εθεάθη να φιλιέται σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας με άλλον άνδρα! Την αποκάλυψη σας την κάναμε από χτες

Η πληροφορία έφτασε στα γραφεία μας και εμείς αμέσως την μοιραζόμαστε μαζί σας! Πασίγνωστος τραγουδιστής, που σήμερα είναι πρώτο όνομα σε σχήμα της νυχτερινής Αθήνας πιάστηκε στα πράσα να ερωτοτροπεί με άλλον άνδρα σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας!

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από περίπου 20 μέρες και μάλιστα περισσότερες από μια ήταν οι μαρτυρίες που έφτασαν στα γραφεία μας με το όνομα του τραγουδιστή να προκαλεί και σε μας τεράστια έκπληξη αφού ο συγκεκριμένος νεαρός τραγουδιστής δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για τις ερωτικές του προτιμήσεις!

Αυτό μας κάνει περισσότερο ακόμα εντύπωση είναι πως δεν έδωσε βάση στα αδιάκριτα βλέμματα και προχώρησε στις συγκεκριμένες πράξεις μπροστά σε αρκετούς θαυμαστές του! Οι ίδιες πληροφορίες βέβαια κάνουν λόγο πως ο εν λόγο τραγουδιστής βρισκόταν υπό κατάσταση μέθης με τους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους ότι αντίκριζαν!

Ποιος είναι ο άτακτος τραγουδιστής;

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο μαγαζί που βρέθηκε ο τραγουδιστής συχνάζουν αρκετοί άνθρωποι διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων! Όσο για το ποιος είναι ο... κύριος της υπόθεσης για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε το όνομά του! Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται πέρα για πέρα αληθινή η είδηση αφού στα γραφεία μας έχουν σταλθεί και φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Όντως; Ο ηθοποιός με τα ναρκωτικά κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες!

Κι όμως, αρκετοί είναι οι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν μπλέξει με ναρκωτικά. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει σάλος και με έναν ηθοποιό που εντοπίστηκε τύφλα από τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι διάσημοι ηθοποιού, που έχουν παραδεχτεί την εξάρτησή τους και έχουν εξομολογηθεί σκηνικά που μας αφήνουν άφωνους.

Ένα από αυτά είναι και του διάσημου ηθοποιού Charlie Sheen! Ο ηθοποιός, ο οποίος και έχει φιγουράρει αρκετές φορές σε πρωτοσέλιδα, πριν χρόνια είχε σοκάρει με τη δήλωσή του ότι είχε καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες.

"Μακάρι να με είχαν καταστρέψει τα ναρκωτικά. Μακάρι να έφταιγε η κοκαΐνη... Ένας ωκεανός βότκα και μια μπανιέρα χάπια. Αλλά δεν ήταν τίποτα από αυτά", δήλωσε ο χολιγουντιανός σταρ και εξήγησε: "Για όλα έφταιγε το μυαλό μου".

Να θυμίσουμε πως ο Charlie Sheen το 2011 απολύθηκε από το επιτυχημένο σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, επειδή κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες λόγω χρήσης ουσιών. Άρχισε να λέει ασυναρτησίες και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share