Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Κωλ…Αλβανίδα γύρνα στη χώρα σου”! Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου!"

Ο λόγος για την...

21 Απριλίου 2019 16:01

Ποια κοπέλα από το GNTM δεχόταν ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή της;

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία σε μία παλαιότερη συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη, είχε μιλήσει για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί.

"Αυτά που με έχουν πειράξει πιο πολύ και μου έχουν μείνει στο μυαλό μου είναι τα σχόλια για την καταγωγή μου, με κράζουν. Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Νομίζω ότι πλέον στο 2018 πρέπει να κοιτάξουν να μην κρίνουν τους ανθρώπους από την καταγωγή τους. Το ότι εγώ είμαι από την Αλβανία, ή κάποιος από την Ελλάδα, ή κάποιος από το Πακιστάν, δεν σημαίνει ότι είναι κάποιος κακός ή να τον κρίνουμε για την καταγωγή του. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Το χειρότερο που μου έχουν πει είναι “κωλ…αλβανίδα τράβα πίσω στη χώρα σου” και τέτοια. Στα 13 μου ήρθα στην Ελλάδα, πέρασα δύσκολα τότε, αλλά μετά όλα καλά", είπε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.

Ειρήνη Καζαριάν: Ποια αποκάλεσε μάγισσα; - Συνεχίζεται η κόντρα!

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των δύο κοριτσιών; Η Μέγκι Ντρίο προκαλεί πάντως μόνο και με την εμφάνισή της!

Η αλήθεια είναι ότι το «GNTM» μας χάρισε αξέχαστες στιγμές γέλιου με τις μοναδικές κόντρες των κοριτσιών. Μεταξύ των κοριτσιών που δεν τα πήγαιναν καλά ήταν και η Ειρήνη Καζαριάν με την Μέγκι Ντρίο, σύμφωνα με το tlife. Τα δύο μοντέλα είχαν από την εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για διάφορα ζητήματα γύρω από το modeling με την Ειρήνη όμως να στέφεται νικήτρια του reality μόδας.

Ωστόσο, η κόντρα τους συνεχίζεται! Η Μέγκι έδωσε συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων είπε: «Η Ειρήνη Καζαριάν στο «GNTM» έβλεπε πνεύματα στον ύπνο της και με έλεγε μάγισσα». Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη φράση δεν θα γινόταν να περάσει απαρατήρητη από την νικήτρια του show, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία που ποζάρει με σταυρωμένα δάχτυλα γράφοντας: «Και συνεχίζω να το πιστεύω».

Δες τις φωτογραφίες:

Ειρήνη Καζαριάν: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε πριν μπει στο ριάλιτι!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share