Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Αθηνά Οικονομάκου!

Τρισευτυχισμένη!

21 Απριλίου 2019 12:57
Σε πελάγη ευτυχίας η Αθηνά Οικονομάκου!

"Πετάει" από την χαρά της η Αθηνά Οικονομάκου, αφού τα τελευταία νέα ήταν υπέροχα...

Η ηθοποιός, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της, αφού έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια! Ωστόσο, μεγάλη χαρά της δίνουν και τα επαγγελματικά της, τα οποία και πάνε αρκετά καλά.

Πώς να μην είναι τρισευτυχισμένη λοιπόν, αφού έμαθε πώς η πετυχημένη κωμική σειρά του Alpha, "Έλα στη θέση σου", θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει στο κανάλι είναι ικανοποιητικά!

ALPHA TV: Τρέχουν και δε φτάνουν στο κανάλι! Αποκλειστικό!

Τρέχουν και δε φτάνουν στον Alpha, και όχι μόνο, αφού οι συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί προσπαθούν να οργανώσουν την επόμενη μέρα με στόχο φυσικά την τηλεθέαση. Ο Alpha, βρίσκεται σε μια... ιδιαίτερη κατάσταση, αφού η εξαγορά του καναλιού από την πλευρά του Βαρδινογιάννη βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους περισσότερους διοικητικούς να είναι ήδη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αυτό φυσικά, σημαίνει πώς τις αποφάσεις πλέον παίρνει η νέα ιδιοκτησία, οι οποίοι και πρόκειται να "εξετάσουν" όλα τα συμβόλαια των παρουσιαστών.

Ωστόσο, τι συμβαίνει με τις αγαπημένες μας σειρές του καναλιού;

Πρόσφατα, είχε γίνει γνωστή η είδηση, ότι η αγαπημένη σειρά "Το σόι σου", υπάρχει πιθανότητα να ρίξει αυλαία με το τέλος της σεζόν, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει μαθευτεί κάτι.

Ας πάμε όμως σε μια άλλη κωμική σειρά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, πήρε το πράσινο φως! Ο λόγος για το "Έλα στη θέση μου"! Μια σειρά που έχει αγαπηθεί αρκετά, αλλά κάνει και αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης.

Για να δούμε...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share