Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κακός, απότομος, αγενής: Σάλος με την αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο!

"Δεν Μπορώ να Μιλάω σε....'

20 Απριλίου 2019 15:42
Κακός, απότομος, αγενής: Σάλος με την αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο!

Έχει κατηγορηθεί για αλαζονεία, για αγένεια και για προκλητικές δηλώσεις, όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Ο πασίγνωστος και αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

«Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο. Γενικότερα δεν συνομιλώ με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω να πω κάτι. όχι μόνο από τον Τύπο. Γενικότερα με ανθρώπους που δεν εκτιμώ δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα μπω σε συζητήσεις με αδιάφορους και ανύπαρκτους. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθυνόμουν στον άνθρωπο. Στη δημοσιογραφία γενικά. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο» είπε ο ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε, ότι πολλές είναι οι φορές που ο Γιάννης Μπέζος έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του.

Όσο για το αν τον ενόχλησε που έγραψαν για την κόρη του και την παράσταση που παίζει απάντησε:

«Με ενοχλεί ότι εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν 5 φύλλα τα οποία είναι ελεεινά και τρισάθλια. Δεν παθαίνουν τίποτα ούτε η κόρη μου ούτε εγώ, απλώς πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα».

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε εάν τον πειράζει που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι κακός, απότομος, αγενής:

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Για αυτούς που νομίζουν ότι είμαι απότομος και αγενής θα παραμείνω απότομος και αγενής. Για τους υπόλοιπους θα παραμείνω αυτό που είμαι. Εξαρτάται ο καθένας πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Για να ορίσεις τον αγενή πρέπει να ορίσεις πρώτα τον ευγενή. Ευγενής τέτοιου είδους που θέλουν δεν είμαι. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, μα καθόλου. Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν» είπε και συνέχισε:

«Γιατί θα τους προβοκάρω όλους τους ανόητους και τους αγράμματους και τους ξερόλες, διότι το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ στον εαυτό μου και όχι οι άλλοι».

Για την πολιτική είπε: «Δεν με ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να πω κάτι σε κομματικούς και δεν μπορώ να ακούω περίεργα πράγματα. Είμαι βέβαιος ότι θα μειοψηφώ, για να μη σου πω ότι θα είμαι τελείως μόνος μου».

Τέλος για το αν θα έκανε ριμέικ των Απαράδεκτων είπε ότι «αυτό δεν γίνεται γιατί λείπει ο Βλάσσης. Είμαι κατά των επαναλήψεων τέτοιο είδους, διότι τις θεωρώ μνημόσυνα».

Σάλος με τον Γιάννη Μπέζο: Επιτέθηκε σε γυναίκα για να...

O Γιάννης Μπέζος θεωρείται -και δικαίως- ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει! Εγωπαθής και προκλητικός ο Γιάννης Μπέζος!

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε… γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά… Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω… Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης λοιπόν έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. Η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν καταπληκτική και όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share