Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Η "συμμορία" με τα μαύρα γυαλιά! Φωτογραφία απόδειξη!

Λιώσαμε!

20 Απριλίου 2019 13:10
Νίκος Χατζηνικολάου: Η

"H "γλυκειά συμμορία" με τα μαύρα γυαλιά, σας εύχεται να έχετε ένα όμορφο βράδυ!", είναι μια από τις αναρτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, που δείχνει πόσο αγαπιούνται μεταξύ τους.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, έχει δείξει άπειρες φορές τον έρωτά του για την Κρίστυ Τσολακάκη, την γυναίκα που αγάπησε και παντρεύτηκε το 2006. Μαζί της έχει αποκτήσει δύο όμορφα αγόρια και ένα κοριτσάκι, την Εύα, στην οποία και έχει μεγάλη αδυναμία, όπως έχουμε δει πολλές φορές.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, πρόσφατα πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οικογένειά του και πραγματικά εμείς λιώσαμε. Δείτε την ανάρτηση:

Θύμα... επίθεσης ο Νίκος Χατζηνικολάου: Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz.

Οι δυο τους, παρά το βεβαρημένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, προσπαθούν και βρίσκουν τρόπους προκειμένου να περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ο επιτυχημένος παρουσιαστής ειδήσεων του ΑΝΤ1, δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes δεν έπαψαν λεπτό.

«Εδώ δέχομαι γλυκιά... επίθεση! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα ο Νίκος Χατζηνικολάου. Διαμάχη γιγάντων: Αγωγή του Νίκου Χατζηνικολάου εις βάρος πασίγνωστου δημοσιογράφου! Καταδικάστηκε

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία από το Instagram του Νίκου Χατζηνικολάου:

Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι 1ος ξάδελφος του Νίκου Χατζηνικολάου!

Αλήθεια εσείς γνωρίζατε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι 1ος ξάδελφος με άλλον πασίγνωστο Έλληνα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιο, τον Παναγιώτη (1994). Από το 2006 είναι νυμφευμένος με την Κρίστη Τσολακάκη - κόρη της γνωστής Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ - και πρώην υπεύθυνης των δημοσίων σχέσεων της Κύπριας τραγουδίστριας Άννας Βίσση και τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν ένα γιο.

Είναι πρώτος ξάδερφος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share