Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραυματισμός για την Χριστίνα Μπόμπα! Τι συνέβη;

Τι έπαθε η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη;

19 Απριλίου 2019 14:30
Τραυματισμός για την Χριστίνα Μπόμπα! Τι συνέβη;

Ένα τραυματισμό είχε η Χριστίνα Μπόμπα με την επιστροφή της στο Άγιο Δομίνικο!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποιες δουλειές που είχε κλείσει όπως το Madwalk, ωστόσο τώρα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του άνδρα της, στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο όπου φαίνεται να έχει έναν μικρό τραυματισμό στο δαχτυλάκι του ποδιού της. Ελπίζουμε, να μην είναι κάτι το σοβαρό!

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο:

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε με ποιες πασίγνωστες γυναίκες λένε οι followers της ότι μοιάζει!

Η Τζένη Καρέζη, η Sara Sampaio, η Julia Roberts, η Liv Tyler αλλά και η Brooke Shields που γνωρίσαμε μέσα από την Γαλάζια Λίμνη, είναι μερικές από τις διάσημες κυρίες που την σύγκριναν οι followers της.

Αφορμή για τις συγκρίσεις αυτές, ένα post της Λάουρας Νάργες που επισήμανε ότι η Nelly Furtado της θυμίζει πολύ την Χριστίνα και με την σειρά της, η σύζυγός του παρουσιαστή του Survivor ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους την δική τους γνώμη.

Χριστίνα Μπόμπα: H απάντηση που έδωσε για τα χαμηλά νούμερα του Survivor!

Εσπευσμένα επέστρεψε στην Αθήνα η Χριστίνα Μπόμπα την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας πίσω της τον Σάκη Τανιμανίδη και τον τροπικό ήλιο της Καραϊβικής. Βέβαια κι εδώ... Τανιμανίδης την περίμενε, συγκεκριμένα ο πεθερός της Στέφανος και η κουνιάδα της Κασσιανή, ενώ είχε προηγηθεί η επίσκεψη της μαμάς του Σάκη, Ματούλας, στον Άγιο Δομίνικο.

Για του λόγου το αληθές, τους συναντήσαμε κατ' αποκλειστικότητα το περασμένο Σάββατο στο Golden Hall όπου είχαν πάει για φαγητό, με τη γοητευτική Χριστίνα να προετοιμάζεται για την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας και στα MadWalk.

Δεν υπήρχε καλύτερη παρέα από τα πεθερικά της, λοιπόν, με τα οποία διατηρεί άψογες σχέσεις και δεν το κρύβει. Κι εκείνοι από την πλευρά τους έχουν δείξει την εκτίμησή τους στο πρόσωπό της, με δεδομένο βέβαια πως έχει κάνει ευτυχισμένο τον Σάκη Τανιμανίδη.

Εντελώς τυχαία ήταν ωστόσο η συνάντησή τους στην Αθήνα, αφού μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, και αφορμή αποτέλεσε ένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ο Στέφανος Τανιμανίδης είναι χρόνια στέλεχος.

Παράλληλα, εκείνος και όλη η οικογένεια του Σάκη παρακολουθούν επίσης τα τεκταινόμενα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, ενώ η Χριστίνα αναμένεται να επιστρέψει εκεί μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share