Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Υπάτιος Πατμάνογλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη του! (photo)

Τρισευτυχισμένος!

19 Απριλίου 2019 10:59
Υπάτιος Πατμάνογλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη του! (photo)

Τρισευτυχισμένος φαίνεται πώς είναι ο Υπάτιος Πατμάνογλου, μετά τον γάμο του αλλά και τη γέννηση της κόρης του. Μην ξεχνάμε πώς ο Υπάτιος από τη μία μέρα στην άλλη έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, αφού έχασε γυναίκα και παιδί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, πένθησε και μετέπειτα προσπάθησε να βρει γαλήνη και ηρεμία στο Άγιο Όρος, ενώ αργότερα όταν βρήκε την Εμμανουέλα Βογιατζή και αποφάσισε να κάνει δεύτερο βήμα στη ζωή του, κρίθηκε αυστηρά απ όλους!

Τώρα, ο Υπάτιος δηλώνει ευτυχισμένος, έχοντας αγκαλιά την κόρη του...

Οι πρώτες δηλώσεις του Υπάτιου Πατμάνογλου και της Έμμυς μετά την έξοδο από το μαιευτήριο!

"Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη γη". Αυτά είπε κατά την έξοδο της συζύγου του από το μαιευτήριο, όπου γεννήθηκε η κόρη τους, ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι οι πρώτες μέρες με το νέο μωρό είναι πολύ όμορφες αλλά το κυρίαρχο συναίσθημα που νιώθει είναι χαρμολύπη. "Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη Γη", είπε.

"Πίστη στο Θεό, προσευχή πολλή, αυτά είναι τα όπλα μας", συμπλήρωσε, στις δηλώσεις που μεταδόθηκαν από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". Σύμφωνα με την σύζυγό του Έμμυ, η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της.

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμά του για την γέννηση της κόρης του!

O Υπάτιος Πατμάνογλου και η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή έγιναν γονείς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η Εμανουέλα έφερε στο φως ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3.400 κιλών το οποίο χαίρει άκρας υγείας, σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αττικής. Ο Υπάτιος, λίγο μετά τον τοκετό ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στα social media, αναφέροντας πως σήμερα μαζί με την κόρη του γεννήθηκε και εκείνος.

"Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ.... Πίστη στον Θεό υπομονή, επιμονή, αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει.... Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share