Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: "Έβγαλε ένα πιστόλι και..."

Πολύ δύσκολες ώρες!

18 Απριλίου 2019 21:06
Σοκάρει γνωστός Έλληνας ηθοποιός:

Συγκλόνισε με πρόσφατη συνέντευξή του γνωστός Έλληνας ηθοποιός! «Μου είπε να σκάσω, έβγαλε ένα πιστόλι και...»

Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος μίλησε για τη μία και μοναδική φορά που φοβήθηκε για τη ζωή του, όταν απειλήθηκε στο Μεξικό.

«Τα πράγματα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου πρέπει να τα προσέχεις. Δεν επιτρέπω να με “πάρει η μπάλα”. Δεν με χαλάει τίποτα, δεν κολλάω πουθενά, δεν φοβάμαι τίποτα. Μόνο μια φορά φοβήθηκα στη ζωή μου, στο Μεξικό. Κατεβήκαμε από το αεροπλάνο και η τότε γυναίκα μου, η Αμερικάνα, πήγε να κάνει συνάλλαγμα. Ένας τύπος μου είπε να σκάσω στα αγγλικά, όπως και σε μια γυναίκα που ήταν εκεί.

Του είπα “σκάσε εσύ” και τότε μου είπε να τον ακολουθήσω, όπου πήγαμε σε ένα δωμάτιο, έβγαλε ένα πιστόλι και το έβαλε στο πρόσωπό μου. Στο Μεξικό ο διευθυντής της αστυνομίας κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ο υπουργός τα ίδια, οπότε, μπορούσε να μου ρίξει μία και να πει μετά ότι έβρισα την πατρίδα του για να το δικαιολογήσει. Όμως, κατάλαβε με ποιον είχε να κάνει και μου είπε να σηκωθώ να φύγω. Εκεί φοβήθηκα και είπα “θα με… φάει, οπωσδήποτε”», είπε ο Σπύρος Φωκάς.

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής είναι το παιδάκι της φωτογραφίας;

Αυτό το χαριτωμένο αγοράκι με τασπαστά μαλλιά και γλυκό χαμόγελο είναι γνωστος τραγουδιστής! Αγαπούσε τα αυτοκινητάκια και με τις πόζες σε κάθε φωτογραφία ξετρέλανε τους γονείς του.

Τα χρόνια πέρασαν, το όμορφο πιτσιρίκι μεγάλωσε και πλέον είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και γοητευτικούς ράπερ της γενιάς του.

Πολλά από τα όνειρά που έκανε τότε πραγματοποιήθηκαν. Παρά το νεαρό της ηλικία του, έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, ενώ στο ενεργητικό του έχει αρκετές επιτυχίες. Ωστόσο, αυτό που τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό είναι το καλογυμνασμένο κορμί που έχει «χτίσει» και «διακοσμήσει» με πολλά τατουάζ.

Κατάλαβες για ποιον πρόκειται;

Αν όχι ακόμα, θα σου αποκαλύψουμε πώς πρόκειται για τον Mike, ο οποίος δημοσίευσε στα InstaStories του την παρακάτω φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, θέτοντας στους followers του το εξής ερώτημα: «Έχω αλλάξει καθόλου;». Εκείνοι έσπευσαν να απαντήσουν και το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν «όχι».


Όπως φαίνεται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παραμένουν τα ίδια, παρόλο που πλέον είναι ένας από τους πιο hot και σέξι άντρες της ελληνικής showbiz.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share