Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κι όμως ο Κώστας Σόμμερ κατεβαίνει στις ευρωεκλογές!

Με ποιο κόμμα έθεσε υποψηφιότητα;

18 Απριλίου 2019 19:53
Κι όμως ο Κώστας Σόμμερ κατεβαίνει στις ευρωεκλογές!

Ήθελε καιρό να ασχοληθεί με την πολιτκή ο Κώστας Σόμμερ και τελικά σήμερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του
Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη στην Βουλή.
Ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε με τον αρχηγό του κόμματος λίγο μετά τη συμφωνία τους ενώ πριν από λίγο δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Αλέξης Γεωργούλης στην λίστα του ΣΥΡΙΖΑ!

Η τελευταία ομάδα υποψηφίων ευρωβουλευτών αναμένεται να ανακοινωθεί- άνευ απροόπτου- σήμερα, στην διάρκεια συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα αποφασιστεί ποιός υπουργός θα αποστρατευθεί, με την μετακόμισή του στις Βρυξέλλες. Ενώ θα επικυρωθεί η επιλογή ηθοποιών και διασημοτήτων- όπως ο Αλέξης Γεωργούλης που θα ενισχύσουν την λίστα.

Η υποψηφιότητα που φαίνεται να έχει κλείσει είναι αυτή του γνωστού ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη, η οποία ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει λάμψη στο ευρωψηφοδέλτιο και να ξεχαστεί έτσι το φιάσκο με την Μυρσίνη Λοΐζου, αλλά και οι εσωκομματικές αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη.

Στα λαμπερά ονόματα από τον χώρο της σώου μπίζ μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν αποκλείεται να δούμε ως υποψήφια και την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ αναζητούνταν μέχρι την τελευταία στιγμή και άλλα λαμπερά ονόματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share