Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Διακρίνω μια…»: Η φωτογραφία που σκόρπισε ανησυχία για την υγεία της Ρούλας Κορομηλά!

Σοκ για την παρουσιάστρια!

18 Απριλίου 2019 15:06
«Διακρίνω μια…»: Η φωτογραφία που σκόρπισε ανησυχία για την υγεία της Ρούλας Κορομηλά!

Η φωτογραφία ανέβηκε πριν από λίγους μήνες από την ίδια την Ρούλα Κορομηλά και προκάλεσε ανησυχία σε φίλους και θαυμαστές!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο η παρουσιάστρια ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της με το βλέμμα της στο πάτωμα.

Φαίνεται να είναι πολύ αδυνατισμένη και θλιμμένη, ενώ εντύπωση προκαλούν τα πολύ λεπτά άκρα της και το πρόσωπο της. Συμβαίνει κάτι ή απλά πρόκειται για πολύ κακή επεξεργασία της φωτογραφίας;

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από διαδικτυακή ακόλουθο της παρουσιάστριας η οποία σχολίασε:

«Ρουλα μου αγαπημένη!!! Δεν ξέρω γιατί…αλλά εγώ διακρίνω μια θλίψη στο πρόσωπο σου…μετά από τόσα χρόνια επέτρεψε μου να πω…πως ξέρω το χαμόγελο σου…κι εδώ δυστυχώς δεν το βλέπω…μακάρι να κάνω λάθος…».

Δείτε τη φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά:

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια να θηλάζει νεογέννητο!

Πάντα μιλάει με αγάπη για τα παιδιά και τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Νάσο Γαλακτερό είχε ιδιαίτερα ζεστές σχέσεις με τον γιο του.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν απέκτησε ποτέ βιολογικά παιδιά, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ στις συνεντεύξεις της ότι θα ήθελε πολύ να είναι μητέρα. Όλα τα χρόνια της καριέρας προσπαθεί να βοηθάει με τον τρόπο της όσα παιδιά μπορεί.

Με πολύ χιούμορ είχε ποστάρει μία σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου με μοντάζ έχει τοποθετήσει το κεφάλι της (από παλιότερη φωτογραφία και όχι πρόσφατη) στο κεφάλι της γυναίκα του πίνακα του Γάλλου ζωγράφου Ρενουάρ, με τίτλο Μητρότητα (Motherhood)!

Ο πίνακας που φιλοτεχνήθηκε το 1886, έγινε η έμπνευση της παρουσιάστριας που συνόδευσε την ανάρτησή της με προσωπάκια χαμογελαστά και καρδούλες.

Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει πάρει τα μυαλά!

Η Ρούλα Κορομηλά, έχει πολλούς φίλους, αλλά ένας είναι αυτός που ξεχωρίζει στην καρδιά της. Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου.

Ο Αργύρης Αγγέλου και Ρούλα Κορομηλά, εδώ και χρόνια είναι αυτοκόλλητοι, όπως έχουμε δει και από στιγμιότυπα στα προφίλ τους στο Instagram. Ωστόσο, βρήκαμε και κάτι άλλο που πραγματικά μας συγκίνησε!

Ο Αργύρης Αγγέλου, είχε πάει στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο "Μπράβο Ρούλα", και εκεί της παρουσίασε ένα βίντεο για τη φιλία τους, που φυσικά έκανε την παρουσιάστρια να πλαντάξει στο κλάμα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το παλάτι της Ρούλας Κορομηλά: Η εξωτική της βίλα στην Μύκονο αξίας 2.300.000 ευρώ!

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share