Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής είναι το παιδάκι της φωτογραφίας;

Τον καταλάβατε;

18 Απριλίου 2019 14:35
Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής είναι το παιδάκι της φωτογραφίας;

Αυτό το χαριτωμένο αγοράκι με τασπαστά μαλλιά και γλυκό χαμόγελο είναι γνωστος τραγουδιστής! Αγαπούσε τα αυτοκινητάκια και με τις πόζες σε κάθε φωτογραφία ξετρέλανε τους γονείς του. Τα χρόνια πέρασαν, το όμορφο πιτσιρίκι μεγάλωσε και πλέον είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και γοητευτικούς ράπερ της γενιάς του.

Πολλά από τα όνειρά που έκανε τότε πραγματοποιήθηκαν. Παρά το νεαρό της ηλικία του, έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, ενώ στο ενεργητικό του έχει αρκετές επιτυχίες. Ωστόσο, αυτό που τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό είναι το καλογυμνασμένο κορμί που έχει «χτίσει» και «διακοσμήσει» με πολλά τατουάζ.

Κατάλαβες για ποιον πρόκειται;

Αν όχι ακόμα, θα σου αποκαλύψουμε πώς πρόκειται για τον Mike, ο οποίος δημοσίευσε στα InstaStories του την παρακάτω φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, θέτοντας στους followers του το εξής ερώτημα: «Έχω αλλάξει καθόλου;». Εκείνοι έσπευσαν να απαντήσουν και το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν «όχι».


Όπως φαίνεται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παραμένουν τα ίδια, παρόλο που πλέον είναι ένας από τους πιο hot και σέξι άντρες της ελληνικής showbiz.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας που τώρα είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες;

To κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι μία πασίγνωστη Ελληνίδα της showbiz!

Την αναγνωρίζετε;


Η μαθήτρια που βλέπουμε είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Το μοντέλο ανέβασε τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στα social media και θυμήθηκε πως ήταν στη Δευτέρα Δημοτικού!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share