Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είχε βρεθεί νεκρή μόλις 23 ετών γνωστή τραγουδίστρια!

Την σκότωσε...

17 Απριλίου 2019 15:55
Είχε βρεθεί νεκρή μόλις 23 ετών γνωστή τραγουδίστρια!

Σε ηλικία μόλις 23 ετών δολοφονήθηκε η τραγουδίστρια και οι εξελίξεις που βλέπουν σιγά - σιγά το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Στο απόγειο της καριέρας της, ο ίδιος της ο μάνατζερ την σκότωσε.
Ο λόγος για την Σελίνα Κιντανίγια Πέρεζ η οποία έκανε μεγάλη καριέρα την δεκαετία του '90 στις ΗΠΑ.

Η Σελίνα, ήταν μεξικανικής καταγωγής με αίμα Ινδιάνων τσερόκι και πάντρεψε την pop με την latin μουσική, βλέποντας έτσι μεγάλη επιτυχία στο τραγούδι. Κάποιοι, είχαν χαρακτηρίσει την νεαρή τραγουδίστρια ως «Μεξικανή Μαντόνα»

Πηγή: youweekly.gr!

Πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Ποια είναι η διάσημη ηθοποιός που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών και βύθισε στο πένθος την showbiz!

Σε ηλικία 70 ετών “έφυγε” από τη ζωή η Georgia Engel. Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, στο Princeton του New Jersey. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

H Engel ξεκίνησε την καριέρα της το 1971 με την ταινία “Taking of” και μέχρι πέρυσι είχε συμμετάσχει σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων οι: “The Family Lamp”, “Hot in Cleveland”, “Two and a half men”, “Neighbours”, “The beast”, “Passions”, “Working”, “Coach”, “Jennifer slept here”, “Goodtime girls”. Τελευταία της συμμετοχή ήταν το 2018 στην τηλεοπτική σειρά “One Day at a Time”.

Θλίψη: Πέθανε ο Ανδρέας Καπώνης!

Πέθανε ο Ανδρέας Καπώνης και ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό και την οικογένεια του!

Θρήνος για τον ελληνικό αθλητισμό και την οικογένεια του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, ο Ανδρέας Καπώνης, Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στο ακόντιο.

Πέθανε ο παλιός αθλητής του Πανελληνίου, Ανδρέας Καπώνης, ο οποίος το 1969 είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον ακοντισμό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με ρίψη στα 73,18 μέτρα.

Η ανακοίνωση από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

«Έφυγε από κοντά μας ο παλαιός αθλητής του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, Ανδρέας Καπώνης, Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στο ακόντιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ
«Μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του στίβου από τον θάνατο του παλαιού πρωταθλητή Ανδρέα Καπώνη, οποίος «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 71 ετών ξαφνικά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 14/4.

Ο Ανδρέας Καπώνης αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανελληνίου ΓΣ και αναδείχτηκε πρωταθλητής στον ακοντισμό. Κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 1969, 1971, 1974 και 1975. Το 1973 στους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επλ8ιδοση 73.82μ ενώ το 1969 πήρε μέρος στον τελικό των Πανευρωπαϊκών όπου με βολή 73.24μ. πήρε την 11η θέση.

Ο εκλιπών ήταν κοντά στα αθλητικά δρώμενα και την Κυριακή 14/4 ήταν στην εκδήλωση Α OLYMPIANS RUN ΜΑΡΟΎΣΙ.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του για τον απρόσμενο χαμό του εκλιπόντας.

Λεπτομέρειες για την εξόδιο ακολουθία και την κηδεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share