Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη ηθοποίο που χτυπήθηκε από τον καρκίνο!

Οι πρώτες της δηλώσεις!

16 Απριλίου 2019 20:26
Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη ηθοποίο που χτυπήθηκε από τον καρκίνο!

Mάχη με τον καρκίνο έδωσε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!
Η Μέλπω Ζαρόκωστα έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο γεγονός ότι πέρασε τέσσερις φορές την επάρατη νόσο.

«Τον Μάιο θα γίνω 86 χρονών, μη με ματιάσετε! Γεννιέσαι με αυτή την όρεξη και τη διάθεση, δεν καλλιεργείται αυτό. Έχω περάσει τέσσερις φορές καρκίνο, τον έναν μετά τον άλλον. Ρώτησα τους γιατρούς πώς την σκαπούλαρα και ακόμα είμαι ζωντανή. Και μου είπαν ότι οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ο πρώτος και κύριος λόγος είναι ότι είμαι αισι

όδοξο άτομο. Το μόνο που ήθελα ήταν να προλάβω να δω τον εγγονό μου», είπε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Πηγή: youweekly.gr

Η άγνωστη περιπέτεια που πέρασε η Μπέσυ Μάλφα: Ο όγκος στο κεφάλι και η μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!

Η Μπέσυ Μάλφα είναι μια από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση και όχι άδικα! Ωστόσο έχει περάσει δύσκολα! Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν σε παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή είχε μιλήσει ανοικτά για την σοβαρή περιπέτεια που είχε αντιμετωπίσει με την υγεία της!

Η Μπέσυ Μάλφα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και σ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Η ηθοποιός μετά από απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε ότι είχε έναν όγκο οκτώ εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε της το ανακοίνωσε ο γιατρός τονίζοντας της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα. Όλα αυτά συνέβηκαν όταν η Μπέσυ, ήταν κριτής στο «Your Face Sounds Familiar».

Ευτυχώς, χειρουργήθηκε, ανάρρωσε και κατάφερε να κερδίσει την ασθένεια αυτή. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να το πει τότε, διότι θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν: «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» ή ακόμη και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.

Όσο για το γιατί το αποκαλύπτει τώρα, είναι διότι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους ήρθαν ή θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο και να κατανοήσουν ότι είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί.

Δείτε τα συγκινητικά της λόγια στον «αέρα» της εκπομπής:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share