Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! - Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας και τον αλκοολισμό!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο αλκοολισμός!

16 Απριλίου 2019 10:38
Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! - Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας και τον αλκοολισμό!

Μια εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε έκανε ο τραγουδιστής, στο Happy Day για το πρόβλημα υγείας και τον αλκοολισμό.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Βαζαίο ο οποίος, μίλησε μεταξύ άλλων για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, την οποία ξεπέρασε, αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

«Έγινε όπως τα λέω εγώ, όχι όπως τα είπαν άλλοι.

Το ξεπέρασα με πολύ δικό μου τρόπο και είμαι πάλι εδώ» ανέφερε για την εξάρτηση που είχε στο αλκoόλ, ενώ για το πρόβλημα υγείας είπε πως γράφτηκαν πολλά ψέματα για τα όσα πέρασε και κινήθηκε νομικά για τις υπερβολές που γράφτηκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Παράλληλα, σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου του θρύλου του κλαρίνου Σταύρου Καψάλη!

Πολύ δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! - Το ανεύρυσμα και το κρίσιμο χειρουργείο!

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μετά από την διάγνωση ότι πάσχει από ανεύρυσμα. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και ένα κρίσιμο χειρουργείο!

Ο εν λόγω γνωστός τραγουδιστής μεσουράνησε τη δεκαετία του '70 , ωστόσο, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, πως δεν θα ξαναέκανε δισκογραφία.

Ο ίδιος είπε για την πορεία του: «Ο Τόνυ Σφήνος έκανε τα τραγούδια μου επιτυχίες ξανά στη νεολαία».

Λίγο αργότερα, αποκάλυψε πως είχε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όμως όπως αποκάλυψε: «Μου είχε γίνει πρόταση να κάνω καριέρα στην Ιταλία αλλά δεν πήγα γιατί δεν ήθελαν οι γονείς μου».

Σε ό,τι αφορά τώρα τις δύο σοβαρές περιπέτειες της υγείας του, ο Λάκη Τζορντανέλλι συγκινήθηκε λέγοντας: «Δύο φορές γλίτωσα τη ζωή μου στο τσακ!»

Μάλιστα τόνισε πως την πρώτη φορά ήταν 33 χρονών του παρουσιάστηκε ανεύρυσμα.

Λίγα χρόνια πριν υποβλήθηκε και σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, όμως και από αυτή βγήκε νικητής για να είναι σήμερα... καινούργιος όπως ανέφερε!

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share