Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νατάσα Καραμανλή: Ξεχάστε όπως την ξέρατε- Πως είναι σήμερα η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού;

Είχε χθες γενέθλια και τα γιόρτασε οικογενειακά με μια όμορφη τούρτα!

16 Απριλίου 2019 08:25
Νατάσα Καραμανλή: Ξεχάστε όπως την ξέρατε- Πως είναι σήμερα η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού;

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή έχει καταφέρει εδώ και χρόνια μέσα από το Κέντρο Υγείας Μαστού να σώσει πολλές γυναίκες με προβλήματα στο μαστό.

Χθες έκλεισε τα 53 της χρόνια και έσβησε χαρούμενη τα κεράκια στην τούρτα της δίνοντας κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της ζωής της αλλά και δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα.

Να σας θυμίσουμε για την Νατάσα Παζαΐτη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε πριν γνωρίσει τον Κώστα Καραμανλή!

«Σήμερα κλείνω 53 χρόνια ζωής και εμπειρίας. Η ζωή είχε όμορφες στιγμές, γλυκιές οικογενειακές μνήμες παιδικών χρόνων, χαρούμενες οικογενειακές στιγμές της ενήλικης ζωής, αγωνίες, απώλειες, θλίψεις, καημοί, θρίαμβοι, γκρεμοί, όλα μπροστά μας. Όλα στα μάτια μας, στην ψυχή μας. Για να ζήσουμε μαζί τους, να πορευτούμε, να γίνουμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί, πιο χρήσιμοι».

Ο άγνωστος θάνατος που συγκλόνιζε την Νατάσα Παζαΐτη!

Η Νατάσα Παζαΐτη έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα την προσωπική της ζωή ενώ κρύβει πολύ καλά και την ηλικία της!

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που γνωρίζουμε! Μπορεί να βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και να έχει χτίσει μια λαμπρή οικογένεια όντας τρισευτυχισμένη ωστόσο η Νατάσα Παζαΐτη έχει περάσει δύσκολα!

Σε νεαρή ηλικία έχασε την μητέρα της, ενώ πριν 7 χρόνια είχε χάσει τον καλύτερό της φίλο ξαφνικά! Ένας θάνατος που την στιγμάτισε για πάντα!

Ο λόγος για τον Τάκη Μπάσιο, ο οποίος είχε επιμεληθεί και το νυφικό της χτένισμα.

Σύμφωνα με το radar ο Τάκης Μπάσιος ήταν ο άνθρωπος που χτένιζε την Νατάσα Παζαΐτη σε κάθε της εμφάνιση. Εκείνος μάλιστα της είχε αλλάξει και τη δημόσια εικόνα της κι όλοι έλεγαν πόσο της πήγαινε το κοντό.

Νατάσα Παζαΐτη: Δεν φαντάζεστε πόσο ετών είναι!

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού. Κώστα Καραμανλή;

Η Αναστασία Παζαΐτη - Καραμανλή του Μιχαήλ είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου.

Τελείωσε το αγροτικό της στην Κόρινθο. Από τις αρχές του 2007 εργάζεται στο Λαϊκό Nοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 που σημαίνει πώς είναι 52 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share