Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη βόμβα της παρουσιάστριας για την εγκυμοσύνη της!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

16 Απριλίου 2019 08:17
Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη βόμβα της παρουσιάστριας για την εγκυμοσύνη της!

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της προχώρησε η παρουσιάστρια του Alpha, Ελένη Μενεγάκη, απαντώντας παράλληλα σε μία απορία.. ετών!

Γιατί δεν μιλούσε καθόλου για την εγκυμοσύνη της η παρουσιάστρια του Alpha όταν ήταν έγκυος στη Μαρίνα και πώς αντιδρούσε όταν διάβαζε αναληθή δημοσιεύματα για εκείνη;

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τις φήμες που θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ, να έχει γεννήσει και να το κρατάει κρυφό, αποκάλυψε όλα όσα είχε ακούσει και η ίδια κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Εμένα με νοιάζει πως αυτή η γυναίκα θα έχει αγχωθεί τόσο πολύ για να κάνει όλους αυτούς τους περιοριστικούς όρους, που δεν ξέρω τι μπορεί να την αγχώνει...

Ό,τι αγχώνει όλες μας, όταν φτάνει η ώρα να γεννήσουμε. Και δεν μιλάω για την πρώτη φορά, που όλες νιώθουμε τον ίδιο πανικό. Αναρωτιέμαι και η ίδια πώς αισθάνεται όταν όλοι σε παρακολουθούν και σου μετράν τις μέρες, γέννησες ή δεν γέννησες... [...] Μπαίνω στη θέση της και λέω "Παναγία μου!"».

«Εγώ σκέψου ότι κάθησα σπίτι μου και είδα να αναγγέλλεται ότι γέννησα και μάλιστα αγόρι! Ήμουν δίπλα με την κόρη μου, μου λέει "Μαμά;" και της λέω "Δεν ξέρω τίποτα!".

Σαν τώρα το θυμάμαι, καθόμουν με την κοιλιά και ήμουν στη φάση "Δεν αντέχω άλλο, πότε θα γεννήσω" και πράγματι γέννησα μετά από 3 μέρες. Λέω στην κόρη μου "Δεν ξέρω τίποτα παιδί μου, περίμενε να το παρακολουθήσουμε".

Κι εγώ δεν ήθελα να με δει κανείς, γιατί αισθάνεσαι το άγχος. Έλεγα ότι θέλω να μπω, να γεννήσω με την ησυχία μου, να δω ότι όλα πάνε καλά και να μη σκέφτομαι ότι κάποιος με περιμένει σε κάθε σκάλα ή στο γκαράζ.

Γιατί; Θέλω να πονέσω με την ησυχία μου, να ξεαγχωθώ, να βγει το μωρό μου και να το δω ότι είναι καλά – και μετά ας το μάθουν όλοι!»

Παράλληλα, η παρουσιάστρια προχώρησε και σε μία ακόμη on air αποκάλυψη πως έχει κυτταρίτιδα!

Ελένη Μενεγάκη: Έμειναν άφωνοι οι συνεργάτες της μόλις είδαν την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή στον Alpha έκανε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει ένα κοραλί φόρεμα.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της έκαναν μια παρατήρηση για μια αλλαγή πάνω της.

«Μαύρισες από χθες και προχθές», είπε ο Τάσος Τεργιάκης με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά ότι έβαλε πιο σκούρο μακιγιάζ στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βάλει στο λαιμό και στο στέρνο της, αλλά και στα χέρια της.

«Πρώτη φορά βάφτηκα παντού. Θυμήθηκα μία παλιά μου φίλη, που βαφόταν ολόκληρη και της έλεγα «καλά δε βαριέσαι;» Να υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να βαφτείς. Είναι μία φίλη που ξέβαφε… Αλλά με αυτό το ρούχο με έβλεπα χλωμή και είπα πώς είμαι έτσι; Εγώ είμαι κορίτσι των χρωμάτων», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share