Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Ένας γάμος πρωτοσέλιδο! Όλα όσα έγιναν 16 χρόνια πριν!

Ο γάμος υπερπαραγωγή: Οι πανάκριβες γόβες και το νυφικό με υπογραφή Μάκη Τσέλιου! Ο σάλος με τους καλεσμένους

16 Απριλίου 2019 08:09
Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Ένας γάμος πρωτοσέλιδο! Όλα όσα έγιναν 16 χρόνια πριν!

O Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου παντρεύτηκαν ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003, όταν δούλευαν στο Alter. Και για τους δύο αυτός ο γάμος ήταν ο δεύτερος γάμος της ζωής τους. Ο Νίκος Ευαγγελάτος υπήρξε παντρεμένος με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου (μαζί έχουν και ένα γιο).

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του σπιτιού τους στη Χαλκίδα. Η νύφη φορούσε ένα μίνι νυφικό με την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου και ήταν έγκυος στην κόρη τους, Λυδία (ο γιος τους, Νικόλας είχε ήδη γεννηθεί).

Η τελετή τα είχε όλα: εντυπωσιακό σκηνικό, αγαπημένους φίλους, συγγενείς και μια καταιγίδα που παραλίγο να διακόψει το μυστήριο. Αλλά ευτυχώς για άλλη μια φορά το ζευγάρι είχε την τύχη με το μέρος του. Στο σπίτι είχαν ετοιμαστεί τα πάντα στην εντέλεια. Κάτω από μια τεράστια τέντα είχε διαμορφωθεί ο χώρος για την γαμήλια δεξίωση, ενώ δίπλα στην πισίνα υπήρχαν πλούσιοι μπουφέδες.

Ο λαμπερός γάμος δεν είχε πολλούς επώνυμους. Εκτός από τον Μάκη Τσέλιο που σχεδίασε το νυφικό- καθώς και τα φορέματα της μητέρας της Τατιάνας , και της μητέρας και της αδελφής του Νίκου και ήταν εκεί για ότι χρειαζόταν η Τατιάνα -κανείς άλλος δεν φαινόταν.

Έτσι, όταν κατέφθασε η Αγγελική Νικολούλη όλοι οι φωτογράφοι έτρεξαν πάνω της. Στην εύλογη απορία «γιατί δεν έχουν έρθει επώνυμοι» οι συνεργάτες της Τατιάνας και του Ευαγγελάτου απαντούσαν ότι αν το ζευγάρι καλούσε όλους τους γνωστούς του το κτήμα θα έπρεπε να ήταν διπλάσιο. Έτσι αρκέστηκαν στους συγγενείς στους συνεργάτες και στους πολύ στενούς τους φίλους.

Κουμπάροι ήταν ο Μάκης Σεριάτος και η σύζυγος του Ιωάννα Καπελετζή. Παρανυφάκια ήταν ο Λάμπης, ο γιος του Ευαγγελάτου από το προηγούμενο γάμο του, η ανιψιά του, Γαβριέλα και ο Νικόλας, ο γιος του με την Τατιάνα.

Δες φωτογραφίες από την προετοιμασία της νύφης, την τελετή, το κτήμα αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε:

"Θα αρρώσταινα, αν με απατούσε ο σύζυγός μου" - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Τατιάνας Στεφανίδου!

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους κίνηση γίνεται αντικείμενο σχολιασμού!

Ένας μεγάλος έρωτας όμως και μια πετυχημένη οικογένεια δεν γίνεται να μην στεγαστεί σε ένα παλάτι!

Το αγαπημένο ζευγάρι κατοικεί μόνιμα στην Κηφισιά, σε μια έπαυλη που θα ζήλευε ο πρίγκηπας μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ!

Μόνο ήρεμη δεν ήταν η γνωριμία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, για την οποία μάλιστα έχει μιλήσει ανοικτά η παρουσιάστρια πριν από μερικά μερικά χρόνια στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο Star!

Η γνωριμία του πιο γνωστού ζευγαριού στην ελληνική showbiz ήταν απόλυτα επεισοδιακή και όπως γνωστοποίησε η Τατιάνα Στεφανίδου εκείνος που την έβαλε στο… μάτι μια νύχτα στα μπουζούκια ήταν ο μετέπειτα κουμπάρος του ζευγάριου, ο οποίος ήταν παρέα του Νίκου Ευαγγελάτου εκείνο το βράδυ σε πρώτο τραπέζι!

Η μοίρα ήθελε το ζευγάρι να συναντηθεί την επόμενη κιόλας ημέρα στην ΕΡΤ με τον παρουσιαστή να κάνει πως δεν γνωρίζει την Τατιάνα και εκείνη να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της!

Η παρουσιάστρια με κάθε αφορμή δεν χάνει στιγμή να μιλήσει για τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, δηλώνοντας τρελά ερωτευμένη μαζί του!

Δικαίως λοιπόν θεωρούνται ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μάλιστα, σε μία παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Θα αρρώσταινα, αν με απατούσε ο σύζυγός μου».

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η... καψούρα του ζευγαριού κρατάει χρόνια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share