Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απίστευτες δηλώσεις για την απιστία από την σύντροφό του!

Το παραδέχτηκε δημόσια!

15 Απριλίου 2019 18:36
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απίστευτες δηλώσεις για την απιστία από την σύντροφό του!

Απίστευτες δηλώσεις on camera από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για την απιστία από την σύντροφό του!

Απίστευτες ατάκες είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον απάτησε η σύντροφός του!

«Ανεξαρτήτως δουλειάς, έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Δηλαδή αν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους… » ανέφερε αρχικά στο Happy Day!

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Να σας θυμίσουμε: Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Μετανιώνω για αυτά που έκανα..."

«Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της.

Σίγουρα προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια…

Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι, ήταν αργά. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μας άφησε άφωνους!

Πηγή: youweekly.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο θάνατος που τον "τσάκισε"! - «Ένιωθα ότι...»!

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για αυτό το γεγονός και αποκαλύπτει πως ένιωθε!

Πριν από περίπου τρεις μήνες έφυγε από την ζωή ο μπαμπάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο παρουσιαστής μιλάει για τον θάνατο του και ραγίζει καρδιές.

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open tv και αναφέρθηκε στο γεγονός.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Να σας θυμίσουμε:Δύσκολες ώρες για Έλληνα παρουσιαστή! - Τι συνέβη;

«Αφήνω τον εαυτό μου να το δεχτεί, να το ζήσει όταν θέλει και όταν πρέπει. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να μπω γρήγορα μέσα στην δουλειά, γιατί ένιωσα πολύ αυτή την ανάγκη. Ένιωθα ότι βυθιζόμουν μέσα στον εαυτό μου και χανόμουν, οπότε προτίμησα να μπω στην ρουτίνα μου και όταν τα πράγματα είναι ώριμα λογικά θα μου βγει…Δεν το πιέζω όμως… θα πάρει τον χρόνο του», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share