Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Νίκος Χατζηνικολάου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το πτυχίο του που προκαλεί ντόρο!

Αποκάλυψη σοκ!

15 Απριλίου 2019 15:46
Νίκος Χατζηνικολάου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το πτυχίο του που προκαλεί ντόρο!

Είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και τον βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στα μαθητικά χρόνια του δούλεψε ως γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Και μπορεί ο δημοσιογράφος να πέρασε σε μια από τις καλύτερες σχολές, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του όμως. Τι σημαίνει αυτό; πως δεν έχει πτυχίο δημοσιογραφίας.

Ο ίδιος, ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολούταν ενεργά με την δημοσιογραφία και μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει την σχολή του, κατάφερε όμως να αποκτήσει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο και να αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα πως δεν χρειάζεται να έχεις πάντα ένα πτυχίο αν θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το πτυχίο του που προκαλεί ντόρο!

Νίκος Χατζηνικολάου: Τα 4 χειρουργεία, ο πελαργός και η νέα πρόταση γάμου!

Τα τέσσερα χειρουργεία, το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, η γνωριμία με την Κρίστυ και η πρόταση γάμου, ο ερχομός του πελαργού και οι ερωτήσεις στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου πιο εξομολογητικός από ποτέ.

Καλεσμένος στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν στο παρελθόν ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος μίλησε για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, την απουσία του από την τηλεόραση αλλά και για το νέο μέλος που αναμένεται να φέρει ο πελαργός.

Όπως είπε, δεν του λείπει καθόλου η τηλεόραση κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να το πιστέψει. "Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσα είπα ότι τη θεωρώ παρένθεση. Την υπηρέτησα με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά δεν την ερωτεύτηκα ποτέ. Την τρέλα που έχω για το ραδιόφωνο και την εφημερίδα δεν την είχα ποτέ για την τηλεόραση. Νιώθω ίσως ότι ο Θεός με λυπήθηκε με άφησε έξω από τα δελτία ειδήσεων αυτή την περίοδο. Πιστεύω ότι σε αυτή την περίοδο της βαθιάς κρίσης η τηλεόραση δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των τηλεθεατών", είπε.

Αποκάλυψε ωστόσο ότι τη βραδιά των εκλογών θα είναι στο πλευρό της Έλλης Στάη όπου θα συμπαρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων. "Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι σε τηλεοπτικό σταθμό. Δεν ξέρω αν θα συμπαρουσιάζω ή ως προσκεκλημένος αλλά θα είμαι. Η πρόταση έχει γίνει από την Έλλη Στάη στην κρατική τηλεόραση. Αν δεν ανοίξει ή δεν κλείσει το Alter, γιατί αν κλείσει θα βρω άλλο κανάλι, θα πάω εκεί", τόνισε.

Όσο για το Alter ανέφερε πως σε αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό ένιωσε τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική ελευθερία των 28-29 χρόνων στη δουλειά. Μάλιστα, ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι ενώ ο Γιώργος Κουρής υποστήριζε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου μετά την ανάληψη προεδρίας του ΠΑΣΟΚ έγινε στο Alter.

Η σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου, Κρίστυ Τσολακάκη, είναι έγκυος και μάλιστα ο γιατρός τους ανακοίνωσε πως οι πιθανότητες να είναι κορίτσι είναι 60%. "Ενώ ο γιατρός της Κρίστυ της είχε πει ότι η πιθανότητα να κάνουμε κορίτσι είναι μονοψήφια, στην εξέταση που κάναμε μας είπαν ότι η πιθανότητα είναι 60%. Ήδη είπα στην Κρίστυ να μαζέψει τα πράγματά της από το υπνοδωμάτιο γιατί έρχεται η άλλη".

Νίκος Χατζηνικολάου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το πτυχίο του που προκαλεί ντόρο!

Η γνωριμία με την Κρίστυ και η πρόταση γάμου

Οι πρώτες εντυπώσεις ωστόσο που είχε για την Κρίστυ προτού τη γνωρίσει δεν ήταν και οι καλύτερες αφού είχε ζητήσει από εκείνη 2 φορές να κάνει συνέντευξη την Άννα Βίσση και του είχε απαντήσει αρνητικά. Στην τρίτη αρνητική απάντηση της είπε να έρθει στο γραφείο και να πιουν ένα καφέ.

"Βασικά, ήθελα να ρίξω τον καφέ πάνω της. Με το που μπήκε, όμως, στο γραφείο μου έπαθα ηλεκτροσόκ. Είπα εδώ είμαστε και διάφορα άλλα που δε λέγονται!", ανέφερε γελώντας.

Η πρόταση γάμου έγινε ύστερα από ένα απότομο φρενάρισμα στο φανάρι (το οποίο ήταν πράσινο). "Γύρισε και μου είπε έπαθες κάτι;. Της λέω έχω μια ιδέα: με παντρεύεσαι;. Δάκρυσε όταν της το είπα".

Τα δύο χειρουργεία και το 45λεπτο ξέσπασμα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνέχισε μιλώντας για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. "Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά, έκαναν συνολικά τέσσερα. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα.

Το πρώτο φύλλο έβγαινε Κυριακή. Δευτέρα πριν αυτή την Κυριακή, βρέθηκε το ανεύρυσμα, Παρασκευή έκλεισα το χειρουργείο, Σάββατο έγινε η εγχείρηση και την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο.

Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω".

Μετά ακολούθησαν άλλα δύο χειρουργεία το ένα για ανεύρυσμα στο μάτι και το άλλο στους κοιλιακούς. Όπως είπε μετά από μια "σκληρή δοκιμασία με την υγεία σου αλλάζει ο τρόπος σκέψης. Σκέφτεσαι τη στιγμή".

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η τελευταία επέμβαση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ξέσπασε για όλα όσα είχε περάσει το προηγούμενο διάστημα.

"Πριν από τη μεγάλη επέμβαση δεν έκλαψα καθόλου. Έκλαψα μετά την επέμβαση που έκανα στους κοιλιακούς. Λειτούργησε σαν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έκλεισα την πόρτα και έκλαιγα για 45 λεπτά μόνος μου".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share