Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Ανακοίνωσε το γάμο του στον αέρα της εκπομπής!

Τους άφησε όλους άφωνους!

15 Απριλίου 2019 14:30
Δημήτρης Σταρόβας: Ανακοίνωσε το γάμο του στον αέρα της εκπομπής!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και έκανε μια ανακοίνωση για το γάμο του που άφησε "κάγκελο" την παρουσιάστρια.

Ο ηθοποιός - παρουσιάστρια είπε στην Φαίη ότι έχει παντρευτεί δύο φορές και σκοπεύει να πάρει τη σύντροφό του, Άννα με παπά και με κουμπάρο!
Και τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του «Δηλώνω ημερομηνίες και πάμε να παντρευτούμε…». Η Φαίη τον ρώτησε: «Έχεις βρει ημερομηνία;» Και ο Δημήτρης απάντησε αρχικά με χιούμορ: «31 Φεβρουαρίου…» και πρόσθεσε: «Θα παντρευτώ φυσικά και σκέφτομαι τον γάμο. Να τελειώσω τώρα τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και θα δούμε πότε»!

Κι όμως δεν θα πιστεύετε ότι αυτή είναι η ηλικία του Δημήτρη Σταρόβα!

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας και πραγματικά δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι!

Ο Δημήτρης Σταρόβας γιόρτασε τα γενέθλιά του και αποκάλυψε πόσο χρονών είναι!

Το μήνυμα του καλλιτέχνη στο instagram!

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε: Όσο περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνοντας συνειδητοποιεί κανείς, πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να την «ξοδεύουμε» σε ανόητους εγωισμούς και μικροψυχίες... Σήμερα κλείνω τα 56! Διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όσα απλόχερα μου προσέφερε και μου προσφέρει!! ( Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές!!)

Πηγή: youweekly.gr

Σταρόβας σε Μουτσινά: Μου ζήτησαν ταυτότητα για να με αφήσουν να μπω!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ,ο Δημήτρης Σταρόβας ,ο οποίος είναι γνωστός για το χιούμορ του, αποκαλειψε ότι πριν μπει στο στούντιο της εκπομπής του ζήτησαν να δείξει την ταυτότητά του!

Ο ίδιος είπε «Έπαθα μια ήττα μπαίνοντας. Δεν πέτυχα μάλλον ακόμη. Είναι ένας κύριος έξω, μου λέει: «Που πάτε;», λέω: «Στην εκπομπή του κυρίου Μουτσινά». «Είστε από το συνεργείο;», λέω: «Όχι!». «Είστε συνεργάτης;», «Όχι!». «Τί είστε;», «Είμαι καλεσμένος στην εκπομπή». «Ταυτότητα έχετε;», «Έχω», και το κρατάω, νόμιζα ότι μπήκα στη NASA»!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share