Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει τα πάντα για τον χωρισμό της!

Θα σχολιαστούν ποικιλοτρόπως οι δηλώσεις της!

14 Απριλίου 2019 19:40
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει τα πάντα για τον χωρισμό της!

Αποκαλύπτει τα πάντα για τον χωρισμό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της από τον Φίλιππο Βαρβέρη και οι δηλώσεις της θα συζητηθούν.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στο Open tv με τίτλο Celebrity Travel και έκανε αποκαλύψεις.

Να σας θυμίσουμε: "Κλείδωσε" στο Open η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με "τρελό" παρασκήνιο!

Μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τις διαστάσεις που πήρε η σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη, αλλά και για τον χωρισμό τους.

«Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν με πήρε τηλέφωνο είπα πως δεν έχω κάτι να πω, είναι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, ότι θέλει να καταλάβει ο καθένας. Εμένα όλο αυτό, ο τρόπος ζωής και η δουλειά μου είναι επιλογή μου, για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ζωή μου, είτε κάνουμε παρέα είτε γενικότερα… δεν είναι επιλογή τους. Οπότε πολλές φορές δεν έχουν σκεφτεί τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το οτιδήποτε… Καταλαβαίνεις τι εννοώ…» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: youweekly.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με διαφανές σορτσάκι στο κέντρο της Γλυφάδας! - Μας πέταξε τα μάτια έξω!

Βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το διάφανο σορτσάκι της είναι... φωτιά!

Έχοντας αλλάξει τελείως σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από το Φίλιππο Βαρβέρη, η παρουσιάστρια περνάει όμορφες στιγμές για τον εαυτό της σχεδιάζοντας το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share