Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Είναι οριστικό! Αυτή είναι η ημερομηνία που παντρεύεται η Τζένη Μπαλατσινού!

Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της!

14 Απριλίου 2019 17:40
Είναι οριστικό! Αυτή είναι η ημερομηνία που παντρεύεται η Τζένη Μπαλατσινού!

Ο γάμος Μπαλατσινού Κικίλια πρόκειται να είναι ο γάμος της χρονιάς! Είναι οριστικό πια και σας το ανακοινώνουμε για το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Τζένη Μπαλατσινού!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας! Μάλιστα, μόλις έσκασε και η οριστική ημερομηνία του μυστηρίου.

Το ζευγάρι που μετά την γνώμη της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου αποφάσισε να παντρευτεί και έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το γάμο.

Τζένη Μπαλατσινού

Να σας θυμίσουμε: Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτηση για τον γάμο με τον Κικίλια που θα συζητηθεί!

Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία και συγκεκριμένα στον Ι. Ν Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το συγκεκριμένο εκκλησάκι, έχει μεγάλη σημασία για το ζευγάρι, αφού το επισκέπτονται και οι δυο πολύ συχνά.

Η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί όμως όπως αναφέρεται στο περιοδικό, ωστόσο, σκέφτονται να γίνει του Αγίου Πνεύματος. Το ζευγάρι αρχικά είχε αποφασίσει ο γάμος να γίνει σε κλειστό χώρο, ωστόσο, αυτό άλλαξε και έχουν αρχίσει να σκέφτονται να καλέσουν περισσότερο κόσμο.

Πηγή: youweekly.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: H φωτογραφία όλο νόημα μετά την είδηση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού!

Πέτρος Κωστόπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να δίνει νέα απάντηση μετά την είδηση για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού!

Τι πόσταρε ο παρουσιαστής στο instagram;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απόλαυσε το φαγητό του δίπλα στη θάλασσα και ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία όπου είναι χαμογελαστός, γράφοντας «cool... wool».

Πέτρος Κωστόπουλος

Σίγουρα με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει πως περνάει καλά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share