Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Γι' αυτό με αποκλήρωσε ο πατέρας μου" - Η συγκλονιστική αποκάλυψη!

Για πρώτη φορά!

14 Απριλίου 2019 08:32
Γιάννης Παπαμιχαήλ:

Μια από τις ειδήσεις που συνεχίζουν να απασχολούν όσα χρόνια και αν περάσουν την ελληνική showbiz είναι το γεγονός πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε τον γιο του, Γιάννη Παπαμιχαήλ στην διαθήκη του!

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε ανοικτά και αποκάλυψε πως νιώθει πολύ περήφανος που κατάφερε τα πάντα μόνος του, παρότι είχε δύο τόσο λαμπερούς και αναγνωρίσιμους γονείς και αναφέρθηκε στην άγνωστη και πραγματική σχέση με τον πατέρα του!

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

"Τον πατέρα μου τον έχω...": Η εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την διαθήκη του πατέρα του!

Για την περιβόητη υπόθεση με την διαθήκη του πατέρα του και την απόφαση του Δημήτρη Παπαμιχαήλνα τον αποκληρώσει έχει μιλήσει στο παρελθόν ο γιος του, Γιάννης!

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ανέφερε πως έχει συγχωρέσει τον πατέρα του ενώ άφησε να εννοηθεί πως ίσως η συγκεκριμένη διαθήκη που εμφανίστηκε δεν ήταν η πραγματική! "Με πήρε στον τάφο μαζί του": Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ όταν έμαθε για την διαθήκη του πατέρα του, Δημήτρη!

Πως είναι η ζωή του μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά και τον θάνατο των γονιών του! Αυτά και άλλα πολλά στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share