Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Ελεονώρα Μελέτη γιόρτασε με μία τούρτα υπερπαραγωγή τα γενέθλια της κόρης της! (Video)

Πόσο γλυκιά μανούλα!

13 Απριλίου 2019 19:20
Η Ελεονώρα Μελέτη γιόρτασε με μία τούρτα υπερπαραγωγή τα γενέθλια της κόρης της! (Video)

Πρέπει να είναι η πιο γλυκιά μανούλα και αγαπημένη παρουσιάστρια η Ελεονώρα Μελέτη! Τα γενέθλια της κορούλας της γιόρτασε σήμερα με μια τούρτα υπερπαραγωγή!

Τα γενέθλια της κόρης της γιόρτασε η Ελεονώρα Μελέτη με ένα όμορφο party και τούρτα - υπερπαραγωγή!

Η μικρή Αλεξάνδρα έγινε ενός έτους και οι γονείς της είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Να σας θυμίσουμε ακόμα κάτι: Ναταλία Γερμανού: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της για τους γονείς της! - «Δεν με ήθελαν... » (Video)

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα Μελέτη έχει αλλάξει τελείως την ζωή της. Πλέον, έχει επικεντρωθεί κυρίως στο να μεγαλώσει την κορούλα τους, αλλά και στην εκπομπή της στον Alpha.

Η μικρή έγινε ενός έτους και η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την τούρτα που της έκαναν έκπληξη.

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

Χριστόφορος Βλαχάκης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς του έκανε πρόταση ο Ανδρέας Γεωργίου για το Τατουάζ; (Video)

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha πώς του έκανε πρόταση ο Ανδρέας Γεωργίου για να μπει στο Τατουάζ

Ο ίδιος μάλιστα, υποδύεται τον γιο του Ορφέα! Ο νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε πως ο Ανδρέας Γεωργίου τον ανακάλυψε μέσα από το Instagram!

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης, γνωστός ως Christopher Vee, εξήγησε ότι αρχικά δυσκολεύτηκε στο casting, αλλά και ότι οι γονείς του πέταξαν από την χαρά τους, όταν έμαθαν ότι δέχτηκε πρόταση για την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share