Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένα μωρό για την Έλενα Παπαρίζου;

Το ανακοίνωσε η ίδια!

13 Απριλίου 2019 08:53
Ένα μωρό για την Έλενα Παπαρίζου;

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία όπως ανέφερε σε δηλώσεις της σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει την οικογένειά της με ένα μωρό!

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε, πως σε λίγο καιρό θα γίνει θεία σε ένα γλυκύτατο αγοράκι, και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Όπως η ίδια ανέφερε άτομο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος θα αποκτήσει παιδάκι σε λίγους μήνες και εκείνη θα γίνει η πιο ευτυχισμένη θεία.

Δεν ξέρουμε σε ποιο άτομο αναφερόταν, όμως η είδηση για τον ερχομό ενός νέου μέλους και μάλιστα ενός μωρού είναι πάντα μια υπέροχη είδηση.

Και όπως ανέφερε και η ίδια η τραγουδίστρια, μόνο για ευχάριστα πράγματα αξίζει να κλαις.

Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της. Της ευχόμαστε να υποδεχθεί το ανιψάκι της σύντομα και να είναι η πιο γλυκιά και ευτυχισμένη θεία που κάθε παιδάκι θα ήθελε.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου μας αποκαλύπτει την τέλεια δίαιτα που την έκανε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά!

Νίκος Μουτσινάς: Κάγκελο έμεινε ο παρουσιαστής με αυτό που του ζήτησε η Έλενα Παπαρίζου!

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open «Για την παρέα».

Η τραγουδίστρια του ζήτησε κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Την ώρα που ο παρουσιαστής έδινε πάσα για διαφημίσεις η Έλενα Παπαρίζου βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής αφήνοντάς τον άφωνο για μερικά δευτερόλεπτα.

Η τραγουδίστρια είπε στον Νίκο Μουτσινά πως έμαθε για την επιθυμία του να πάει στην Eurovision και του είπε πως θα του δώσει και μια συμβουλή με μοναδικό όρο να πάρει και εκείνη κάτι ως αντάλλαγμα.

«Να είσαι ο εαυτός του» ήταν η συμβουλή της Έλενας Παπαρίζου.

Όσο για το αντάλλαγμα που ζήτησε από τον Νίκο Μουτσινά; Η τραγουδίστρια ζήτησε να είναι εκείνος που θα γράψει το σενάριο για το επόμενο video clip της!

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε κάγκελο, αλλά δέχτηκε με χαρά την πρόταση της τραγουδίστριας την οποία προσκάλεσε να πάει στην εκπομπή του!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στη εκπομπή της Τρίτης (26/03) και μετά την ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Δούκισσας Νομικού, ο Νίκος Μουτσινάς ευχήθηκε on air στην παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share