Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Πόσο μηνών έγκυος είναι;

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση!

12 Απριλίου 2019 17:35
Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Πόσο μηνών έγκυος είναι;

Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» στο OPEN και αποκάλυψε,μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της, πόσο μηνών είναι.

Η παρουσιάστρια ήταν επίσης εντυπωσιακή!

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από καιρό και την είδαμε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Η παρουσιάστρια ήταν κούκλα και μας αποκάλυψε ότι το μωρό που έχει στην κοιλιά της είναι 4,5 μηνών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ήδη 4,5 μηνών, ο Σάββας είναι ενός και υπάρχει ένα άλλο μικρούλι που είναι 4,5 μηνών».

Δούκισσα Νομικού: Σπάει την σιωπή της για την δεύτερη εγκυμοσύνη! Οι πρώτες δηλώσεις...

Tις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης, έκανε η Δούκισσα Νομικού.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, που διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, έτρεξε για καλό σκοπό, όπως σας είχαμε γράψει χτες, και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Ήμουν από πάντα πολύ κοντά στα παιδιά αλλά από τότε που έγινα μανούλα προσπαθώ να κάνω ευτυχισμένα τα παιδιά.

Πόσο μηνών είμαστε; Φαινόμαστε! Φαινόμαστε!» είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε το... τέλος!

Με μια ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον ANT1, η Δούκισσα Νομικού. Δούκισσα Νομικού: Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της! - Η τρυφερή ανάρτηση!

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία συστήθηκε στο κοινό μέσα από τα Καλλιστεία του ANT1, σήμερα απολαμβάνει τη μητρότητα στην οποία και αποφάσισε να αφοσιωθεί. Για το λόγο αυτό, η Δούκισσα Νομικού δίνει τέλος στη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού

Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ANT1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς "ευχαριστώ" στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Μ. Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share