Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη επίθεση στον Φ. Μεταξόπουλο: "65 χρόνια τώρα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι στρέιτ!"

Τι συνέβη;

12 Απριλίου 2019 16:56
Απίστευτη επίθεση στον Φ. Μεταξόπουλο:

Μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Βινύλιο στον ΣΚΑΪ, ο Φώτης Μεταξόπουλος, δημιούργησε αντιδράσεις με μεγαλύτερη αυτή του διάσημου παλαιού χορευτή Τάκη Σαγιόρ. Ο γνωστός χορευτής που έχουμε θαυμάσει σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Η φράση του Φώτη Μεταξόπουλου στην εκπομπή «Κανείς δεν φανταζόταν οτι εγώ ήμουν άντρας… Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορεί κάτι έχει δε γίνεται….Υπήρχε προκατάληψη … Στην πρώτη εμφάνιση που έκανα σαν χορογράφος πια στο θέατρο Βέμπο, όταν τελείωσε η παράσταση, ο κόσμος έλεγε «να πάτε να δείτε ένα χορευτή ο οποίος πετάει, αλλα πιο πολύ απ΄όλα, αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι είναι άντρας»!

Τα λόγια αυτά του Φώτη Μεταξόπουλου στην εκπομπή ενόχλησαν τον Τάκη Σαγιόρ, ο οποίος ξέσπασε μέσα από το προφίλ του στο facebook, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για ρατσισμό και τονίζοντας πως ο Φώτης Μεταξόπουλος πέτυχε όχι επειδή ήταν στρέιτ αλλά επειδή ήταν καλός χορευτής!

Διάβασε όσα έγραψε ο Τάκης Σαγιόρ: «Ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο!!! Την είδα την εκπομπή και λυπήθηκα και για αυτά που είπε ο Φώτης αλλά και για πολλά … άλλα!!!! Ο Μεταξόπουλος είναι ένας εξαίρετος χορευτής χορογράφος! και έκανε μια πετυχημένη καριέρα!!Ας μείνει σ αυτά. 65 χρόνια τώρα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι στρέιτ! Το εμπεδωσαμε πια Φώτη μου! Τέσσερις γάμους έκανες, μας έπεισες. Ο Καστρινός ήταν γκέι αλλά στη σκηνή ήταν αντρακλας και είχε χιλιάδες θαυμάστριες!! Ο χορευτής ,ο χορογράφος,ο ηθοποιός δεν κρίνεται από τον Κωλο του αλλά από το ταλέντο του!!!!! Ο Φλερύ ήταν και το διατυμπανουσε γκέι ,έκανε τόσο μεγάλη καριέρα και γνώρισε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τόση επιτυχία που κανείς μας δεν την έφτασε!!!!!!!!! Φώτη μου ξέρεις ότι σ’ αγαπώ αλλά σταμάτα πια Μ αυτές τις εμμονές!! Πέτυχες γιατί ήσουν καλός σ αυτά που έκανες κι όχι γιατί πηδουσες γυναίκες και θα σου πω και κάτι ΦΛΕΡΎ δεν έγινες! Αυτής της εμβέλειας καριέρα δεν έκανε κανείς μας!!!και για φαντάσου,ήταν γκέι!!!!!!!!Γερασαμε ηρέμησε πια»!!!!!!!!!
Ο Τάκης Σαγιόρ είναι από τους πρώτους μεγάλους χορευτές της Ελλάδας. Σκηνοθέτησε και έντυσε με τις εμπνευσμένες χορογραφίες του, επιθεωρήσεις των μεγαλύτερων συγγραφέων του τόπου μας: Σακελλάριου, Πρετεντέρη, Λυμπερόπουλου, Νικολαΐδη, Καραγιάννη, Μακρίδη, Ελευθερίου, Δαλιανίδη, Μαστοράκη κ.α.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share