Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Βιάζει το παιδί του...": Φρικαρισμένη η Ρούλα Κορομηλά!

Σοκ!

12 Απριλίου 2019 15:25

Η Ρούλα Κορομηλά που συχνά πυκνά εκφράζεται για διάφορα θέματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αυτή τη φορά ξέσπασε με αφορμή τη φρικτή είδηση, όπου γονείς κακοποίησαν το επτά μηνών μωρό τους στην Πάτρα.

Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο ένας γονιός βιάζει το παιδί του, ο άλλος το καίει με τσιγάρα, ο άλλος το κακοποιεί, ο άλλος το εγκαταλείπει στο έλεος του Θεού, ο άλλος /η το σκοτώνει με φρικτό τρόπο. Άλλοι καθημερινά βασανίζουν τα παιδιά τους λεκτικά και σωματικά. Ποιος ενδιαφέρεται να δει τις φάτσες σας και να ακούσει τις απολογίες σας μωρέ;; Μέσα για πάντα, γίνεται; Ένας τέτοιος νόμος απαιτείται. Άντε που θέλετε και παιδιά! Και όσοι γνωρίζετε ανοίξτε το στόμα σας επιτέλους. Μιλήστε να σωθούν αθώες ψυχές»

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια να θηλάζει νεογέννητο!

Πάντα μιλάει με αγάπη για τα παιδιά και τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Νάσο Γαλακτερό είχε ιδιαίτερα ζεστές σχέσεις με τον γιο του.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν απέκτησε ποτέ βιολογικά παιδιά, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ στις συνεντεύξεις της ότι θα ήθελε πολύ να είναι μητέρα. Όλα τα χρόνια της καριέρας προσπαθεί να βοηθάει με τον τρόπο της όσα παιδιά μπορεί.

Με πολύ χιούμορ είχε ποστάρει μία σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου με μοντάζ έχει τοποθετήσει το κεφάλι της (από παλιότερη φωτογραφία και όχι πρόσφατη) στο κεφάλι της γυναίκα του πίνακα του Γάλλου ζωγράφου Ρενουάρ, με τίτλο Μητρότητα (Motherhood)!

Ο πίνακας που φιλοτεχνήθηκε το 1886, έγινε η έμπνευση της παρουσιάστριας που συνόδευσε την ανάρτησή της με προσωπάκια χαμογελαστά και καρδούλες.

Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει πάρει τα μυαλά!

Η Ρούλα Κορομηλά, έχει πολλούς φίλους, αλλά ένας είναι αυτός που ξεχωρίζει στην καρδιά της. Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου.

Ο Αργύρης Αγγέλου και Ρούλα Κορομηλά, εδώ και χρόνια είναι αυτοκόλλητοι, όπως έχουμε δει και από στιγμιότυπα στα προφίλ τους στο Instagram. Ωστόσο, βρήκαμε και κάτι άλλο που πραγματικά μας συγκίνησε!

Ο Αργύρης Αγγέλου, είχε πάει στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο "Μπράβο Ρούλα", και εκεί της παρουσίασε ένα βίντεο για τη φιλία τους, που φυσικά έκανε την παρουσιάστρια να πλαντάξει στο κλάμα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το παλάτι της Ρούλας Κορομηλά: Η εξωτική της βίλα στην Μύκονο αξίας 2.300.000 ευρώ!

Για περισσότερα gossip θέματα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share