Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γνωστός ηθοποιός «παλεύει» με τα ναρκωτικά! - Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Το χτύπημα της μοίρας που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί!

12 Απριλίου 2019 14:38
Γνωστός ηθοποιός «παλεύει» με τα ναρκωτικά! - Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Ποιος ηθοποιός από τη σειρά του Mega «Ψίθυροι καρδιάς» έδωσε μάχη με τα ναρκωτικά μετά από θάνατο που τον τσάκισε;

Ο ίδιος, έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποιοι λόγοι τον ανάγκασαν να δει τα πράγματα διαφορετικά.

Όπως εξήγησε ο Θανάσης Ζέρβας, αυτό που τον στιγμάτισε ήταν ο θάνατος της συντρόφου του έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχαν με τη μηχανή του πριν αρκετά χρόνια.

Ο Θανάσης Ζέρβας τόνισε πως τα ναρκωτικά στάθηκαν αφορμή για να μην προχωρήσει έτσι όπως θα ήθελε, αλλά τον βοήθησαν κάποια στιγμή να δει διαφορετικά τη ζωή και να μπει στη διαδικασία ν’ αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του.

Όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της συντρόφου του, εξήγησε πως συνέβη Μεγάλη Παρασκευή, μετά από βόλτα που είχαν βγει με φίλους! Ο ίδιος περιέγραψε πως έπιναν τσίπουρα και αλκοόλ, αλλά τόνισε πως εκείνο το βράδυ δεν έτρεχε.

Το όλο περιστατικό, συνέβη, όταν ήταν στο πικ του με τη σειρά του Mega, και μάλιστα του κόστισε και στην καριέρα του και έστειλε το μήνυμά του στα νέα παιδιά.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Ant1 ήταν και ο Σαρμπέλ, ο οποίος μίλησε για τις δύσκολες ώρες που έζησε και το πρόβλημα υγείας που τον τσάκισε!

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Ευθύμης Ζησάκης: Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του ηθοποιού! - Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Ευθύμης Ζησάκης μετά από ένα τροχαίο που είχε, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ποιες είναι όμως οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του;

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά και το πάνελ της εκπομπής, ενώ πρόβαλλαν και βίντεο από το YFSF με την Μιμή Ντενίση να μας ανακοινώνει ότι ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του.

«Ευτυχώς το ατύχημα δεν ήταν σοβαρό, ξέρω ότι είναι καλά ο Ευθύμης γιατί ανησυχήσαμε πάρα πολύ… Το ματιάσανε το παιδί, τώρα που είχε πάρει τα πάνω του και ήταν καταπληκτικός

Τον περιμένουμε όμως την άλλη φορά και εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρές».

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Παράλληλα, ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες είχε προκαλέσει αίσθηση με τα όσα είχε πει για την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share