Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σαρμπέλ: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή!

Το πρόβλημα υγείας που τον τσάκισε!

12 Απριλίου 2019 09:10
Σαρμπέλ: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Σαρμπέλ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Your Face Sounds Familiar και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον κάλεσε στον Ant1 και το «The 2night show», ώστε να μιλήσουν για τo πρόβλημα υγείας του!

Ο τραγουδιστής μίλησε για τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Ο Σαρμπέλ, εξήγησε πως εκείνη την περίοδο ήταν άρρωστος ο πατέρας του και ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του και αποκάλυψε ότι έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την απώλεια του πατέρα του, ο Σαρμπέλ «λύγισε» on air και είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει, καθώς είναι ένα θέμα που τον στενοχωρεί, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή με άσχημο τρόπο.

Τέλος, ο τραγουδιστής εξήγησε πως έχει ρίξει την περισσότερη προσοχή του στην μητέρα του, την οποία έχει σαν παιδί.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εάν η μητέρα του σκέφτεται να ξαναφτιάξει τη ζωή της, ο Σαρμπέλ είπε πως του έχει πει ότι αυτό είναι κάτι που δεν θα ξανακάνει, καθώς πιστεύει πως δεν θα ξαναβρεί τέτοιο άντρα.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο δικό του πρόβλημα υγείας, όταν διαγνώστηκε με όγκο στο λαιμό και οι γιατροί μετά την επέμβαση του απαγόρευσαν να μιλήσει για έναν μήνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Σαρμπέλ: H εξομολόγηση και η νέα του ζωή στην Αγγλία! - Γιατί «χάθηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας; (Video)

Ο Σαρμπέλ μετά την συμμετοχή του στην Eurovision το 2007, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας και να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Έχοντας πλέον περάσει 12 περίπου χρόνια από εκείνη την περίοδο, ο τραγουδιστής μίλησε για την νέα του ζωή στην Αγγλία.

Ο Σαρμπέλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου», και αναφέρθηκε στον λόγο που αποχώρησε από την μουσική σκηνή, αλλά και στην νέα του ζωή στην Αγγλία έχοντας στο πλευρό την σύζυγο του.

«Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις. Έχω περιουσία. Είμαι ιδιοκτήτης. Νοικιάζω χώρους. Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω για μένα. Είχα κουραστεί λίγο. Ήταν μετά Eurovision. Μετά αρρώστησε και ο πατέρας μου και ήταν κάπως τα πράγματα.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν το αισθάνομαι. Τον έχασα τον πατέρα μου πριν δυο χρονιά. Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη», είπε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share