Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δεν το κρύβω! Η καταγωγή μου είναι από την...": Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια!

Για ποια πρόκεται;

12 Απριλίου 2019 07:45

Ποια είναι η ξανθιά τραγουδίστρια που τελικά η καταγωγή της είναι από την... Αλβανία; Που την γνωρίσαμε πρώτη φορά; Διαβάστε ακόμα και για την περηφάνια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για την καταγωγή της!

«Ποια είναι η ξανθιά εκρηκτική τραγουδίστρια με την οποία έκανε το ντουέτο «Οξυγόνο» η Κατερίνα Στικούδη;», σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πολλοί από εσάς που τις απολαύσατε μαζί. Ας μάθουμε λοιπόν λίγα πράγματα για εκείνη, μέσα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η ΑΠΟΨΗ»!

Μπορεί εδώ και ένα χρόνο να έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στη μουσική σκηνή, από το πόστο της τραγουδίστριας, η Νάγια (Naya), η κατά κόσμο γνωστή ως Αθηνά, ξεκίνησε τα καλλιτεχνικά της βήματα ως χορεύτρια.

Για πολλά χρόνια η Αθηνά Νάγια, αποτελούσε μία από τις πιο περιζήτητες και ακριβοπληρωμένες Rnb dancer στα κλαμπ, αφού οι εκρηκτικές της αναλογίες και ο χορός της, «τρέλαιναν» τον αντρικό πληθυσμό. Λίγοι ήταν αυτοί που γνώριζαν όμως την πραγματική καταγωγή της, αφού και η ίδια δεν ήθελε να πολύ αναφέρεται ότι είναι από την Αλβανία. Οι αισθησιακές της φωτογραφίες, εκ των όποιων πολλές ημίγυμνες, την καθιέρωσαν ως μία από τις πιο σέξι παρουσίες στο night life.

Η στροφή της στη μουσική και το τραγούδι, έγινε όταν μετά από μία περιπέτεια που είχε στην προσωπική της ζωή και μία σχέση που δεν είχε αίσιο τέλος, την ώθησαν στο να ρίξει «μαύρη» πέτρα στο παρελθόν της, και να κάνει μία νέα αρχή. Την άσχημη εκείνη περίοδο της ζωής της, ως απομηχανής Θεός, εμφανίστηκε ένας πολύ ισχυρός άντρας της τηλεόρασης και των MMΕ, που ανακάλυψε το μουσικό της ταλέντο, και άρχισε σιγά-σιγά να «χτίζει» την σταδιοδρομία της, ώστε η Αθηνά να γίνει η Νάγια που οι μετοχές της ανέβηκαν πολύ μετά και από αυτό το ντουέτο με την Κ.Στικούδη.

Τι δήλωσε η ίδια;

Μάλιστα η ίδια αργότερα μίλησε ανοικτά για την καταγωγή της:

“Είμαι από την Βόρεια Ήπειρο. Δεν ξέρω αν έχει καμιά διαφορά ή όχι, εγώ είμαι από Βόρεια Ήπειρο, είμαι από Χειμάρρα. Συγκεκριμένα έχω γεννηθεί εκεί, έχω μεγαλώσει στην Αθήνα. Δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω. Πάντα υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι κάτι αρνητικό από τους άλλους, αλλά όταν δεν δίνεις σημασία σε αυτό και ξέρεις τι άνθρωπος είσαι και εσύ προχωράς προς τον στόχο σου, νομίζω πως δεν ακούς κανέναν.

Φυσικά και έχω δεχτεί άλλη αντιμετώπιση λόγω της καταγωγής μου, όταν ήμουν μικρότερη. Καταλαβαίνω απόλυτα την Ελένη Φουρέιρα, για ποιον λόγο το έκρυψε στην αρχή. Μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να έχει δεχτεί κάποια άσχημα πειράγματα, κάποια άσχημη συμπεριφορά“.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share