Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πολύ δύσκολες ώρες για την Αθηναϊς Νέγκα! - Ο θάνατος που την τσάκισε!

Θλίψη για την δημοσιογράφο!

11 Απριλίου 2019 09:40
Πολύ δύσκολες ώρες για την Αθηναϊς Νέγκα! - Ο θάνατος που την τσάκισε!

Θλίψη για την Αθηναϊς Νέγκα, η οποία μίλησε για τον θάνατο που την τσάκισε, μιλώντας στον Alpha και την Ελεονώρα Μελέτη!

Η Αθηναϊς Νέγκα, καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε τον τραγικό τρόπο που έμαθε ότι ο πατέρα της έφυγε από τη ζωή.

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση και μάλιστα ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, οπότε δεν μπορούσε να καταλάβει τι πραγματικά έγινε!

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Αθηναΐς Νέγκα: Δύσκολες ώρες για την δημοσιογράφο!

Δύσκολες ώρες για την Αθηναϊς Νέγκα η οποία ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από μία πάθηση, με την δημοσιογράφο να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας!

Μάλιστα η Αθηναΐς Νέγκα πόσταρε στο instagram και μία φωτογραφία από το σημαδεμένο της χέρι!

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αθηναίδας Νέγκα:

«Εγώ και το σημαδεμένο μου χεράκι σε μια προσπάθεια να δείξω πως δεν με νοιάζει» Σαββατιάτικο ..πορτρέτο ..όμως η αλήθεια είναι πως με νοιάζει και υπάρχουν στιγμές που με πειράζει πολύ ..

Και το άλλο μου χέρι έχει σημάδια και τα πόδια μου και αρκετά σημεία του σώματος μου επειδή έχω λεύκη ,εκτεταμένη εδώ και 30 χρόνια .είναι αυτοάνοση πάθηση, μυστηριώδης και περίεργη.

Η επιστήμη δεν ξέρει γιατί συμβαίνει ξαφνικά αλλά εμφανίζεται σε ένα ποσοστό ανθρώπων ίσα ίσα για να τους χαλάσει την εμφάνιση και την διάθεση για μια ζωή.

Η λεύκη δεν έχει άλλες επιπτώσεις πέρα από την εμφάνιση δέρματος που είναι λευκό και δεν μαυρίζει.

Κατά τα άλλα το λευκό δέρμα της λεύκης είναι απολυτως υγιές αλλά τελείως λευκό και συνεπώς σημαδεμένο σαν να έχει κάποιος καεί ή χτυπήσει .τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα το καλοκαίρι όταν κάποιος μαυρίσει και για όσους έχουν σκούρο δέρμα καθώς η διάφορα του κανονικού δέρματος με το λευκό είναι πιο εμφανής και τότε τα σημάδια δείχνουν πολύ πιο έντονα.

Ευτυχώς υπάρχει η @winnieharlow ,το μοντέλο που έκανε γνωστή την λεύκη παγκοσμίως και την έκανε να φαίνεται «όμορφη», για τους υπόλοιπους είναι μια κατάσταση που όσο cool και να είσαι προκαλεί ντροπή, αμηχανία και φόβο επειδή η λεύκη συνήθως διαρκώς εξαπλώνεται αν και έχει φάσεις που σε ξεχνάει και την ξεχνάς.

Υπάρχουν «φάρμακα» που όμως δεν την αντιμετωπίζουν απόλυτα και έτσι όλοι παραιτούμαστε και την βγάζουμε με make up όταν θέλουμε να φανούμε αψεγάδιαστοι, η μόνη λύση είναι να ασπρίσει κανείς ολόκληρος ώστε να μην φαίνεται η διαφορά -γίνεται με χημικά οι γιατροί δεν το προτείνουν γιατί παραειναι δραστικό και σε αφήνει τελείως απροστάτευτο στον ήλιο.

Έτσι εκατομμύρια ασθενείς μένουμε με σημάδια διάσπαρτα που πρέπει διαρκώς να εξηγούμε.

Νομίζω πως το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει σημασία μόνο όταν μπορείς να μιλήσεις για κάποια πράγματα για αυτό και το σημερινό post -μην πολύρωτάτε λοιπόν αν δείτε κάποιον με χεράκι ή ποδαράκι με λευκά μεγάλα σημάδια -δεν έχετε λόγο να φοβάστε αν κάνετε μπάνιο στην ίδια θάλασσα».

Η Αθηναΐς Νέγκα μας συστήνει τα δυο της παιδάκια και εμείς λιώσαμε! Το κείμενο που πρέπει να διαβάσετε!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share