Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Την αναγνωρίζετε; Το μωρό της φωτογραφίας είναι Ελληνίδα ηθοποιός!

Ο λόγος για...

10 Απριλίου 2019 15:00
Την αναγνωρίζετε; Το μωρό της φωτογραφίας είναι Ελληνίδα ηθοποιός!

Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; Είναι επιτυχημένη Ελληνίδα ηθοποιός με μεγάλη καριέρα.

Αναπόλησε στιγμές από την παιδική της ηλικίας. Ο λόγος για την Καίτη Φίνου, η οποία έλαμψε την δεκαετία του 80 και συνεχίζει να παραμένει μια κούκλα.

Από μικρή ηλικία, η επιτυχημένη ηθοποιός έδειχνε ότι θα γίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα, ενώ από τότε ήταν οικία με τον φακό.

Καίτη Φίνου: Η σοκαριστική αποκάλυψη της ηθοποιού και ο θάνατος που την «τσάκισε»

Δύσκολες ώρες πέρασε η ηθοποιός, Καίτη Φίνου με τον θάνατο που την τσάκισε! Τι αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Alpha!

Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στον ALPHA, και εκτός των άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της αδερφής της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η αδερφή της "έφυγε" από ιατρικό λάθος και έδειξε συντετριμμένη μπροστά τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στους τηλεθεατές του "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου!

Η αδελφή της έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Τετάρτης. Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία την αδελφή της κι έγραψε στο instagram

«Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads.

Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή.

Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε….

Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο…Πώς να σου πω καλό ταξίδι…..Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου ………».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share